Сливен. По инициатива на кмета Стефан Радев Община Сливен беше

...
Сливен. По инициатива на кмета Стефан Радев Община Сливен беше
Коментари Харесай

Сливен: Общината беше домакин на работна среща за подготовката на бизнес каталога „Инвестиционна дестинация Сливен и Ямбол 2019”

Сливен. По самодейност на кмета Стефан Радев Община Сливен беше хазаин на междинна работна среща за подготовката на бизнес каталога „ Инвестиционна дестинация Сливен и Ямбол 2019 ”. На нея беше презентиран планът на каталога. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Тази среща е по отношение на план, по който двете общини работим, в опит да създадем общо показване, разглеждайки двата града и покрайнините като един стопански център. Идеята е да сме забавни за вложителите и да сме доста по-значима точка на картата на България. За първи път два регионални града се пробват да създадат нещо сходно – да се показват дружно “, изясни събитието Стефан Радев. В каталога, който се планува да бъде представян на възможни бъдещи вложители, са залегнали точки като инфраструктура, население, обучение, заплата и човешки запаси. Той беше показан от консултантския екип на „ Тракия Тех “. На срещата участваха основни участници в процеса по подготовката и промотиране на Сливен и Ямбол като привлекателен за бизнеса район, както и представители на разнообразни институции и от двете общини. Предстоят още срещи, свързани с правенето и представянето на стратегическата визия на Сливен и Ямбол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР