Сливен. Писателката Валерия Андреева гостува на децата, участници в творческата

...
Сливен. Писателката Валерия Андреева гостува на децата, участници в творческата
Коментари Харесай

Сливен: Писателката Валерия Андреева гостува на децата, участници в творческата работилница „Лято в библиотеката – 2019” в Регионална библиотека „Сава Доброплодни”

Сливен. Писателката Валерия Андреева гостува на децата, участници в креативната работилница „ Лято в библиотеката – 2019 ” в Регионална библиотека „ Сава Доброплодни ” в Сливен, оповестиха от библиотеката .
Валерия Андреева Тодорова е създател на белетристика, лирика, пиеси за куклен спектакъл, журналистика. Завършила е българска лингвистика във Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий ”. Работи в региона на връзки с обществеността, изразителност, публицистика.
„ Да пишеш и да правиш книги, е като една игра с доста труд, тъй като писателят играе с думите. Той съчинява играта “, сподели Валерия Андреева.
Пред децата в библиотеката тя показа книгата си „ Пролетните курабийки на Баба Марта “ – една занимателна история за трите дъщери на пролетта – Синята самодива, Зелената самодива и Розовата самодива, които с наслада гостуват на своята Баба Марта и с ентусиазъм подготвят за първи път пролетни курабийки по нейната рецепта.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР