Сливен. Общината продължава да набира предложения за наградата за литература

...
Сливен. Общината продължава да набира предложения за наградата за литература
Коментари Харесай

Сливен: Общината набира предложения за наградите за литература и изкуство „Добри Чинтулов” и „Д-р Иван Селимински”

Сливен. Общината продължава да набира оферти за премията за литература и изкуство „ Добри Чинтулов ” и премията „ Д-р Иван Селимински ” за 2019 година Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
Предложенията и за двете награди се вършат от неправителствени, цивилен, културни организации, креативен обединявания и инициативни комитети. Всяка организация има право единствено на едно предложение.
Наградата „ Добри Чинтулов ” се присъжда за реализирани високи художествени резултати в региона на литературата и изкуството, на създатели със забележителен принос за духовното развиване на Сливен и българската просвета.
Наградата „ Д-р Иван Селимински ” се присъжда за принос и достижения в публицистиката, историческо-краеведческата активност и опазването на културно-историческото завещание на Сливен и Сливенския край.
Наградите са самостоятелни и се връчват в навечерието на празника на Сливен – 26 октомври (Димитровден). Не могат да бъдат предлагани лица, на които към този момент са присъждани.
Предложения се одобряват в период до 2 септември 2019 година в деловодството на Община Сливен всеки работен ден от 8.00 часа до 12.00 часа и от 13.00 часа до 17.00 часа. Допълнителна информация може да бъде получена от Дора Чанева – гл. специалист в Дирекция „ Образование, просвета и връзки с обществеността ” на тел. 044/ 611 221, GSM 0879 599 053, e-mail: [email protected].
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР