Сливен. Общината предлага проект за изграждане на специализирана карта на

...
Сливен. Общината предлага проект за изграждане на специализирана карта на
Коментари Харесай

Сливен: Общината предлага проект за изграждане на специализирана карта на подземната инфраструктура на града

Сливен. Общината предлага план за създаване на профилирана карта на подземната инфраструктура на града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . По този мотив кметът Стефан Радев свика среща с представители на всички експлоатационни сдружения, работещи на територията на Сливен.
Целта на този план е общото съдействие за основаване на профилирани карти на подземните мрежи и уреди, като цялата информация да се вкара на едно място. В вероятност това ще облекчи жителите и предприятията в вероятно тяхно планиране, строителство или поддръжка.
„ Надявам се да създадем сполучлив модел за обща работа, от който образец да почерпят и останалите общини “, сподели Стефан Радев.
До края на идната седмица следва основаването на работна група, която да изготви проекта за работа. В него ще вземат участие представители на общината и сътрудниците от „ Водоснабдяване и канализация - Сливен “ ООД, ЕВН България, „ Електроразпределение Юг “ ЕАД, „ Българска телекомуникационна компания “ ЕАД, Регион Юг, „ Топлофикация-Сливен “ ЕАД, „ ГАЗТРЕЙД Сливен “ ЕООД, със съдействието на Служба по геодезия, картография и кадастър – Сливен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР