Сливен. Община Сливен и Сектор Пътна полиция“ към ОДМВР –

...
Сливен. Община Сливен и Сектор Пътна полиция“ към ОДМВР –
Коментари Харесай

Сливен: Пуска се автомобилното движение по пробива на улица „Г. С. Раковски“ през следващата седмица

Сливен. Община Сливен и Сектор „ Пътна полиция “ към ОДМВР – Сливен уведомяват жителите, че от 2 януари 2019 година ще бъде пуснато автомобилното придвижване по пробива на ул. „ Г. С. Раковски “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . То ще бъде проведено и сигнализирано като еднопосочно от Търговски център „ Двата аслана “ до ул. „ Великокняжевска “ по новоизграденото трасе, преминаващо по улиците „ Алеко Богориди “, „ Антим I “, „ Михаил колони “, с включване в кръстовището на ул. „ Великокняжевска “ и ул. „ Генерал Скобелев “.
До правенето, съгласуването и одобряването на новата организация за еднопосочно придвижване по ул. „ Г. С. Раковски “, се резервира в двете посоки придвижването по същата улица, като се изключи пътната права в региона на Търговски комплекс „ Двата аслана “, където ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването. Тя ще бъде обозначена и сигнализирана с пътни знаци и хоризонтална маркировка. Пак там на 2, 3, 4, 5 и 6 януари 2019 година ще бъде проведено дежурство с патрулни коли и униформени чиновници на Сектор „ Пътна полиция “, за подпомагане и надзор по въвеждане на новата организация за придвижване и въведените краткотрайни промени.
От Община Сливен молят дейните участници в придвижването, да демонстрират отговорно държание при шофиране, да наблюдават и съблюдават методическите инструкции от контролните органи в процеса на въвеждане на новата организация на придвижване. Те ще бъдат уведомявани навреме за спомагателни разяснения или промени.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР