Сливен. Община Сливен е представена на 17-ата туристическа борса Вашата

...
Сливен. Община Сливен е представена на 17-ата туристическа борса Вашата
Коментари Харесай

Сливен: Общината е представена на 17-ата туристическа борса „Вашата ваканция“ 2019 в Бургас

Сливен. Община Сливен е показана на 17-ата туристическа борса „ Вашата почивка “ 2019 в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В Бургас започва 17-ата туристическа борса „ Вашата почивка “ 2019. На откриването участва заместник-кметът по икономическото развиване на Сливен инж. Стоян Марков.
Тази година ревюто е с акцент върху вътрешния туризъм. На него Община Сливен има мощно наличие. За първи път тя се показва с нова визия на своя щанд, на който домакини са атрактивните аниматори и екскурзоводи от Антична цитадела „ Туида “. В него вземат участие и представители на РИМ „ Д-р Симеон Табаков “ и къщите музеи, Художествената изложба „ Сирак Скитник “, Спортно-туристически комплекс „ Сините камъни “ на Карандила и други.
Посетителите на щанда могат да получат информация и визитни картички и брошури от значителен на брой обекти за нощувка и добра храна от Сливен и района – заведения за хранене, хотели, винарни, механи, кафе-сладкарници.
Специализираното ревю е ситуирано в Изложбен център „ ФЛОРА “ в Бургас и е отворено за гости от 4 до 5 април 2019 година. Събитието беше намерено от Вълчо Чолаков – Областен шеф на Област Бургас. Проявата се провежда по самодейност на Бургаската районна туристическа асоциация (БРТА) под патронажа на Министерството на туризма, регионалния шеф на Бургас и Община Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР