Сливен. Новият генерален консул на Руската Федерация във Варна Владимир

...
Сливен. Новият генерален консул на Руската Федерация във Варна Владимир
Коментари Харесай

Сливен: Кметът Стефан Радев се срещна с новия генерален консул на Руската Федерация във Варна Владимир Климанов

Сливен. Новият общоприет консул на Руската Федерация във Варна Владимир Климанов беше посрещнат през вчерашния ден от кмета на Сливен Стефан Радев. Това е първо работно посещаване на консула в града, оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Кметът Стефан Радев срещна госта с главните характерности на Сливенския район.
В рамките на срещата беше разисквано общото съдействие в областта на образованието, както и опциите за партньорство в разнообразни области.
От своя страна дипломатът благодари за сърдечното посрещане и изрази подготвеност за осъществяване на бъдещи общи планове.
Кметът предложения новоназначения консул да бъде формален посетител на обичайния Национален фестивал на съветската ария и танц и му подари плакет на община Сливен.
Владимир Александрович Климанов има дипломатически сан Извънреден и пълномощен Посланик 2-ри клас, присъден на 2 септември 2013 година В системата на Министерство на външните работи от 1992 година. Има огромен опит в централния уред на министерството в чужбина. От 2008 до 2010 година е шеф отдел в 4-ти Европейски Департамент на Министерство на външните работи. От 2010 до 2014 година е Генерален консул на Русия в Русе, България. От ноември 2014 година е шеф отдел в 4-ти Европейски Департамент на Министерство на външните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР