Сливен. Национално състезание по дебати Туида Open“ 2019 във формат

...
Сливен. Национално състезание по дебати Туида Open“ 2019 във формат
Коментари Харесай

Сливен: В града се проведе Националното състезание по дебати „Туида Open“

Сливен. Национално съревнование по диспути „ Туида Open “ 2019 във формат английски парламентарен се организира за трети път в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Състезанието се организира с партньорството на Национална асоциация по диспути с финансовата поддръжка на Общински съвет и Община Сливен и с семейството на СОУ „ П. К. Яворов “ и ОУ „ Хр. Ботев “ - Сливен.
Клуб по диспути „ Туида “ при Младежки дом – Сливен тази година взе участие с рекорден брой тимове - седем. Треньори са Даниела Стоева, която е и ръководител на Младежки общински съвет и Анелия Иванова. Голям триумф за сливенския клуб извоюваха Бояна Баева и Маргарита Стоянова, които се класираха на полуфинал като дебатираха с възпитаници от FELS – Първа британска гимназия – гр. София и Американския лицей - гр. София. Темата беше: „ Това държавно управление има вяра, че веган деятелите би трябвало повече да се грижат за нездравословното въздействието на околната среда от развъждането на животни, в сравнение с от правата на животните “.
На първо място се класира тимът „ 107 Екстеншън “ от Американския лицей – София,като най-хубави представители бяха Нора Антова, Никол Михова и Полина Петкова.
За новата образователна година клуб по диспути „ Туида “ при Младежки дом, набира нови участници на възраст сред 13 и 19 година
Записването е на тел: 044663151 ; 0876098988; 0877839100.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР