Сливен. Млади певци от Вокално студио Усмивка“, с ръководител Мария

...
Сливен. Млади певци от Вокално студио Усмивка“, с ръководител Мария
Коментари Харесай

Сливен: Млади певци от Вокално студио „Усмивка“ се завърнаха с престижни награди от ХV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен ,,Звездици за Лора“

Сливен. Млади артисти от Вокално студио „ Усмивка “, с началник Мария Желева, се завърнаха с влиятелни награди от ХV Национален конкурс за млади реализатори на известна ария,,Звездици за Лора “ в Свищов. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
Още по време на церемонията на откриването бе връчено особено отличие, премия за най-хубав поп, рок и джаз конкурс от екипа на групата „ Конкурсите за млади реализатори “. Плакета получи Илиян Николов, бащата на Лора и основател на този празник на музиката.
Участие взеха над 130 деца и младежи от цялата страна. Конкурсът е разграничен в 5 възрастови групи до 19 години. Компетентното жури беше в състав: Маргарита Хранова – ръководител, Етиен Леви, Мая Райкова, Росен Маринов, Кристина Иванова и Траян Костов.
Специална премия получи Габриела Михалева, 1-ва възрастова група.
Първо място – Добромира Стоянова, 2-ра възрастова група.
Първо място – Самуил-Петко Махнев, 3-та възрастова група.
Йоанна Стефанова, 4-та възрастова група – премия от „ Арт център “ Кърнолски.
Бъдещите дребни актьори се приготвят за последващо присъединяване, като домакини на идния конкурс за самостоятелни реализатори „ Цветен Камертон “ 20-21 април, Сливен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР