Сливен. Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева отправи

...
Сливен. Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева отправи
Коментари Харесай

Министър Десислава Танева: Благодаря на ръководството на Община Сливен и всички общински съветници за консенсуса и конструктивната работа в този мандат

Сливен. Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева насочи привет от името на министър-председателя Бойко Борисов към жителите на Сливен, по случай празника на града – Димитровден. По време на тържествената сесия на Общински съвет – Сливен, която е и последна преди локалния избор в неделя, министър Танева съобщи, че с помощта на положителната и градивна работа на общинските съветници, общината е получила забележителна поддръжка от страна на държавното управление, с цел да се осъществят положителните и потребни хрумвания за локалната общественост.
„ Искам да благодаря на управлението на Община Сливен и общинските съветници от всички политически групи за консенсуса, разбирането и поддръжката за всичко, което се осъществя в този мандат. Общината получи забележителна поддръжка от държавното управление с помощта на Вас, общински съветници от всички политически групи, които, с цел да реализирате, надграждате завещаното от предишни мандати намирахте консенсус. Това е пътят. Аз в качеството си на министър, мога да потвърдя пред Вас, че с този дух на работа, който показахте през този мандат, Вие постоянно ще получавате поддръжка, с цел да може в Сливен да се построяват и развиват още положителни хрумвания “, сподели в приветственото си слово министър Танева. Тя добави, че Сливен е град, който е дал доста умни, ползотворни и интелигентни персони на страна и света, и по тази причина, положителният разговор и работата с мисъл за развиване на родния край, би трябвало да продължи и в мандата на Общински съвет 2019 – 2023 година.
Министър Десислава Танева поздрави и жителите на Сливен с празника.
„ Честит празник на всички, които са родени в Сливен, живеят тук или по света, само че работят със сърцата си за Сливен. Бъдете здрави и дано се гордеем с нашия град “, сподели Десислава Танева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР