Сливен. Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните

...
Сливен. Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните
Коментари Харесай

Сливен: 50 деца от училища в града заминават на спортен лагер край морето

Сливен. Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните продължава реализирането на спортни стратегии по учебните заведения в Сливен като част от нейната превантивна работа, оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
През образователната 2018/2019 година на територията на 5 учебни заведения в Сливен се осъществиха тренировки по разнообразни типове спорт – лека атлетика, волейбол, футбол, олимпийско карате, спортни игри. За интервала през програмата минаха близо 150 възпитаници.
За край на програмата Комисията подарява състезателен летен лагер край морето от 30 май до 2 юни, в който присъединяване ще вземат 50 възпитаници, взели участие най-активно в провеждането на тренировките, посочили позитивни резултати и постоянно посещаващи образователни занятия. На лагера ще се правят общи тренировки по всички типове спорт, взаимно с ръководителите, като всеки от участниците ще има опция да покаже напредъка и достиженията си.
За 1 юни – Ден на детето, са планувани изненади за всички.
Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните изрича своята признателност към управленията на учебните заведения за положителното взаимоотношение и ефикасното партньорство в работата по предварителна защита на противообществените прояви.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР