Сливен. Меморандум за сътрудничество беше подписан между Община Сливен и

...
Сливен. Меморандум за сътрудничество беше подписан между Община Сливен и
Коментари Харесай

Сливен: Общината подписа Меморандум за сътрудничество с Българската агенция за инвестиции

Сливен. Меморандум за съдействие беше подписан сред Община Сливен и Българска организация за вложения. Това оповестиха от Община Сливен . В постройката на Общината през днешния ден беше подписан Меморандум за съдействие сред Община Сливен и Българска организация за вложения. Подписи под документа поставиха кметът Стефан Радев и изпълнителният шеф на организацията Стамен Янев. Целта на съдействието е да подкрепи развиването на предприемачеството и бизнеса в сливенския район и основаването на удобни условия за бъдещи вложители.
Страните се ангажираха в сливане на напъните си за съдействие за отделяне и основаване на нова индустриална зона в община Сливен, намираща се в региона на града, както и създаване на взаимна стратегия за привличане на вложения и основаване на по-благоприятна бизнес среда в района.
„ Ще разчитаме на организацията в може би най-трудната част от този развой, а точно реализирането на голям брой контакти и извървяването на нелекия път, обвързван с решението на бизнесмени да влагат тук и в този момент. Това е поредна стъпка в процеса да привличаме вложения в нашия град “, съобщи по време на подписването на съглашението кметът Стефан Радев.
От своя страна шефът на организацията Стамен Янев напомни, че в предишното едни от най-изявените и известни бизнесмени бележат началото си от града под Сините камъни. Той изрази увереност в общото партньорство и това, че регионът ще притегли вложители, които да дадат спомагателен подтик на една добре разрастваща се европейска индустриална зона в град Сливен.
На събитието участваха народните представители Десислава Танева и Петър Петров, заместител – кметът по икономическото развиване Стоян Марков и заместител – регионалният шеф Димитринка Петкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР