Сливен. Луис Монтеро разкри тайни от мексиканската кухня. Авторът на

...
Сливен. Луис Монтеро разкри тайни от мексиканската кухня. Авторът на
Коментари Харесай

Сливен: Луис Монтеро разкри тайни от мексиканската кухня пред ученици в града

Сливен. Луис Монтеро разкри секрети от мексиканската кухня. Авторът на книгата „ Неразказни митове за маите “, която бе показана в зала „ Сливен “, сподели и кулинарните си умения в Професионалната гимназия по хотелиерство и туризъм „ Акад. Неделчо Неделчев “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен.
На възпитаници от учебното заведение той сподели по какъв начин се подготвя ядене от кактус. Кулинарното ателие е част от Седмицата на испанската и ибероамериканската просвета в Сливен. Днес тя продължава с Панорама на испанското кино. От 19 часа в зала „ Сливен “ ще бъде прожектирана лентата „ 10 000 KM “. Ден по-късно, още веднъж в зала „ Сливен “ в 19 часа ще бъде прожекцията на „ Романтични изгнаници “. На 10 май феновете на испанското кино ще имат опция да гледат „ Цветя “. Седмицата ще приключи на 11 май с „ Годеницата “. Входът за всички филми е свободен.
Организатори на Седмица на испанската и ибероамериканската просвета в Сливен са Община Сливен и Институт „ Сервантес “-София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР