Сливен. Лаборатория за производство на наркотици са разкрили криминалисти на

...
Сливен. Лаборатория за производство на наркотици са разкрили криминалисти на
Коментари Харесай

Сливен: Лаборатория за производство на наркотици е разкрита при специализирана операция в квартал „Комлука“

Сливен. Лаборатория за произвеждане на опиати са разкрили криминалисти на Районно ръководство на МВР-Сливен в хода на профилирана интервенция по определяне и задържане на лица, занимаващи се с произвеждане и разпространяване на опиати. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Сливен .
Рано сутринта на 3 април полицейските чиновници, взаимно с Тактическото звено за бързи дейности към ОДМВР-Сливен, влизат в частен парцел в сливенския квартал „ Комлука “. На място е открит престъпно проявен мъж на 41 години. При осъществяване на процесуално-следствените дейности в къщата е открита обособена лаборатория за произвеждане на синтетични опиати. Иззети са 9 пликчета, съдържащи амфетамин, найлонов плик с метамфетамин, прекурсори, съдове, предмети, разнообразни бутилки с течности и субстанции, имащи отношение към осъществяваната незаконна активност.
Мъжът е арестуван за 24 часа. Той е осъждан за опасност на длъжностно лице, в ход са каузи за трафик на хора и безчинство.
За случая е известена Окръжна прокуратура-Сливен. Образувано е досъдебно произвеждане.
От началото на 2019 година на територията на ОДМВР-Сливен са разкрити 2 нарколаборатории за произвеждане за синтетични опиати и 3 за марихуана.
Операциите по противопоставяне на разпространяването на опиати не престават. Осъществява се засилена патрулна активност по направление „ Наркотици “ за определяне на лица, занимаващи се с разпространяване и владеене на наркотични субстанции. Контролът в регионите на образователните заведения е всекидневен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР