Сливен. Командирът на Черноморския помощен екип полк. Уесли Мъри и

...
Сливен. Командирът на Черноморския помощен екип полк. Уесли Мъри и
Коментари Харесай

Сливен: Областният управител и американски военни обсъдиха готовността за съвместни действия при бедствия и аварии

Сливен. Командирът на Черноморския спомагателен екип полк. Уесли Мъри и зам.-командирът Скот Сайтс се срещнаха с регионалния шеф на Сливен Чавдар Божурски. Това оповестиха от Областна администрация . Визитата беше резултат от взаимна самодейност на командването на Предна оперативна база „ Ново село “ и шефа на Търговско дружество на ДАНС - Сливен Николай Чиликов.
Гостите оповестиха, че организират серия от срещи с представители на общинската и държавната власт в района. Целта им е да проучат какви са опциите да се употребява тяхното подпомагане при решаването на проблеми, свързани с потребностите на локалната общественост.
Чавдар Божурски съобщи, че за преодоляването на естествено злополучие или рецесия, с изключение на бърза реакция на управляващите, са нужни огромен човешки и механически запас. Всяко в допълнение подпомагане с даването на жива мощ и механически единици би помогнало за по-бързото очистване на създалата се обстановка.
Командирите поеха ангажимент посредством посолството на Съединени американски щати у нас да изяснят процедурите за даване на сходна помощ от американските военни, пребиваващи на „ Ново село “. Очаква се срещите да продължат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР