Сливен. Кметът Стефан Радев се срещна с представители на бизнеса

...
Сливен. Кметът Стефан Радев се срещна с представители на бизнеса
Коментари Харесай

Сливен: Кметът Стефан Радев се срещна с чуждестранни предприемачи

Сливен. Кметът Стефан Радев се срещна с представители на бизнеса в Турция, които са на посещаване в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . В срещата взе участие и ръководителят на Комисията по европейска интеграция, интернационално съдействие и партньорски начинания Мартин Славов. Срещата се концентрира върху желанията на бизнесмените, свързани с бъдещи вложения в сливенския район. Те обявиха предпочитание и подготвеност за взаимни бизнес планове с други вложители в разнообразни браншове и основаване на претовареност.
По време на диалога стана ясно, че представителите на бизнеса в Турция развиват действия в региона на производството търговията, логистиката, строителството и ресторантьорството.
Те получиха уверението на кмета, че при заявяване на съществени планове от тяхна страна, ще получат подпомагане във всеки стадий от процеса. Той добави още, че Община Сливен е заинтригувана от всеки предстоящ вложител, защото това е директно обвързвано с сполучливата реализация на младежите и задържането им в града, което е измежду главните й цели.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР