Сливен. Кметът Стефан Радев откри Републиканските финали по лека атлетика,

...
Сливен. Кметът Стефан Радев откри Републиканските финали по лека атлетика,
Коментари Харесай

Сливен: Кметът Стефан Радев откри Републиканските ученически финали по лека атлетика, баскетбол и футбол при 8-10 клас

Сливен. Кметът Стефан Радев откри Републиканските финали по лека атлетика, баскетбол и футбол от „ Ученически игри “ 2019 в групите на 8-10 клас, чийто хазаин е Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Той пожела почтено показване на състезателите и благодари на всички, които вземат участие в организацията на ученическите игри – Министерството на младежта и спорта, Българската асоциация „ Спорт за учащи, Министерството на образованието и Областния клуб „ Спорт в учебно заведение “ в Сливен. „ Спорът построява темперамент, екипност и дисциплинираност. Пожелавам сполучливо показване на всички и дано най-хубавите победят “, сподели в обръщението си по време на откриването на финалите по баскетбол Стефан Радев. Той изрази за следващ път поддръжката, която Община Сливен оказва на спортните клубове в града, тъй като образуват у младите качества, нужни за тяхното пълноценно развиване.
Председателят на Областния клуб „ Спорт в учебно заведение “ Красимир Кръстев съобщи, че най-хубавите състезатели по лека атлетика, баскетбол и футбол са на финалите в Сливен. „ Като домакини сме се постарали да предоставим най-хубавите условия за осъществяване на надпреварите и добра база, която обезпечава община Сливен, в лицето на кмета Стефан Радев “, добави Красимир Кръстев.
В баскетболните финали вземат участие 10 тима със 120 състезатели, футболните тимове са 6, със 120 участника. Лекоатлетите са 200 от общо 20 тима.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР