Сливен. Кметът на Сливен Стефан Радев посрещна членовете на група

...
Сливен. Кметът на Сливен Стефан Радев посрещна членовете на група
Коментари Харесай

Кметът на Сливен Стефан Радев посрещна членовете на група „Тангра“

Сливен. Кметът на Сливен Стефан Радев посрещна членовете на група „ Тангра “. Те, дружно със Сливенския симфоничен оркестър, ще изнесат концерт от 19.00 часа на сцената на зала „ Сливен “ – „ Любовта, без която не можем “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
„ Добре пристигнали! Радвам се, че сте мои посетители! Истинско наслаждение и привилегия са човек да може да се допре и да поговори на четири очи с митове като вас. И въобще историята на групата, и музиката, хората, които стоят зад нея, би трябвало да се познават. Радвам се, че сте дружно и сте тук! “, поздрави групата кметът.
Музикантите показаха възхищението си от удобствата и опциите на зала „ Сливен “. Споделиха още, че в България съвсем няма други градове с такива концертни зали.
„ Искаме да ви поздравим за тази прелестна зала, която имате. Ние свирим из цялата страна и имаме опция да съпоставим. Просто това е европейско нещо. Технически е доста добре обезпечена. Много сме щастливи, че можем да свирим тук, в тази зала. Поздравления! “, разясниха от групата.
Те показаха усещанията си и от града. Коментираха също, че Сливен се развива извънредно положително.
„ Не сме идвали от доста време тук и го виждаме друг, освежен, хубав. Много огромна смяна. Браво! “, показаха „ Тангра “.
Музикантите споделиха, че за първи път вършат план със симфоничен оркестър.
„ Чудесен оркестър. Сработихме се доста добре. Маестро Димитър Караминков направи чудесни аранжименти и ще бъде доста тъпо, в случай че остане единствено тук и еднократно “, споделиха музикантите.
„ Маестро, повече такива събития би трябвало да вършим. Ще е забавно за хората, за публиката, за всички. Ако можем да вършим такива продукции във времето и ги развиваме, ще е отлично “, разяснява кметът Радев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР