Сливен. Изцяло обновеният клуб на пенсионера в кв. Дружба“ до

...
Сливен. Изцяло обновеният клуб на пенсионера в кв. Дружба“ до
Коментари Харесай

Сливен: Напълно обновеният пенсионерски клуб в кв. „Дружба“ отвори врати

Сливен. Изцяло обновеният клуб на пенсионера в кв. „ Дружба “ до блок № 38 в Сливен публично отвори порти за своите гости. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Гост на събитието беше кметът Стефан Радев, който пожела на членовете на пенсионерския клуб и техните посетители доста здраве, сила и приятни страсти в новата конюнктура. Той разгласи, че напълно скоро до клуба следва да бъде построена детска площадка за най-малките поданици на квартала. Неотдавна там беше открита и спортна площадка. Кметът уточни, че по отношение на облагородяването на градската среда, една от упоритостите на неговия екип е поетапното възстановяване на междублоковите пространства и пътната инфраструктура в кварталите. Това включва нови алеи, детски и спортни площадки, пейки и паркинги. „ Пред нас стоят още планове за осъществяване за по-красива, съвременна и привлекателна визия на Сливен “, сподели още Стефан Радев.
От своя страна посетителите и членовете на клуба на пенсионерите благодариха за ремонта и показаха задоволството си от новия образ на постройката, в която споделят с песни и танци своето време.
На събитието участва и ръководителят на общинското и регионално управление на „ Съюз на пенсионерите 2004 ” – Сливен и зам.-председател на Централния съвет на „ Съюз на пенсионерите 2004 ” – София Пенка Симеонова.
Ремонтните действия, осъществени от Община Сливен, започнаха в края на май. Беше осъществена топлоизолация на стените, хидро- и топлоизолация на покрива, ламаринена облицовка, самостоятелен кухненски ъгъл, санитарно помещение, осветителната апаратура също беше ремонтирана.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР