Сливен. Форум под надслов Не ти е нужна причина, за

...
Сливен. Форум под надслов Не ти е нужна причина, за
Коментари Харесай

Сливен: В града се проведе форум под надслов „Не ти е нужна причина, за да помагаш на хората“ по случай Световния ден на социалната работа

Сливен. Форум под надпис „ Не ти е нужна причина, с цел да помагаш на хората “ се състоя в Сливен по случай Световния ден на обществената работа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Гости на срещата бяха шефове и представители от разнообразни обществени институции и фондации в града. Чрез полемика те показаха необятния обсег и спецификите, свързани с специалността на обществения служащ, както и професионалните и етични стандарти, които съблюдават. Пред възпитаници от главните учебни заведения в Сливен те споделиха още своя опит и усещания, насъбрани през годините от работата си в обществената сфера. Форумът продължи с награждаване на спечелилите от състезанието за есе, отдаден на смисъла и концепцията на обществената работа. Срещата приключи с музикален привет от учениците от група,,Монолог ” при Профилирана филантропична гимназия „ Дамян Дамянов ”.
Организатори са Профилирана филантропична гимназия „ Дамян Дамянов ”, взаимно с Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни – Сливен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР