Сливен. Фестивал на културата и виното Златен Сливен се провежда

...
Сливен. Фестивал на културата и виното Златен Сливен се провежда
Коментари Харесай

Сливен: Изложбата „Спомени в шевици” ще бъде открита в рамките на Фестивала на културата и виното „Златен Сливен”

Сливен. Фестивал на културата и виното „ Златен Сливен ” се организира в града. Това е шестото следващо издание фестивала, оповестиха за Радио „ Фокус “ – Сливен уредниците на самодейността. В днешния втори фестивален ден, от 10.00 часа в изложба „ Седем ” ще бъде открита изложбата „ Спомени в шевици ”, по план „ Майсторилница за сувенири ” на Народно читалище „ Отец Паисий-1936 ”. Специалните посетители ще носят със себе си ръчно везана дреха с история или ще опишат за методите, посредством които шевиците не престават да живеят и през днешния ден измежду модерните дрехи.
На 29 ноември, в 17.00 ч. в Народно читалище „ Дружба-1993 ” ще стартира концертът под надпис „ С усет на мерло в ритъма на тангото ”, в който ще вземат присъединяване Вокална група „ Градски хубавелки ” и Танцова групировка „ ЖиНиС “.
На 30 ноември, от 09.30 ч. в дребната зала на ресторат „ Летисия ” ще бъде показана новата книга на Дора Куршумова „ Хаджийска одеждa ”. Инициативата „ Златен Сливен ” е на фондация „ Обществен дарителски фонд-Сливен ” и се реализира с поддръжката на фондация „ Работилница за цивилен начинания ” и фондация „ Чарлз Стюарт Мот ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР