Сливен. Европейските избори са първа стъпка към промяната за българите,

...
Сливен. Европейските избори са първа стъпка към промяната за българите,
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Сергей Станишев: Европейските избори са първа стъпка към промяната за българите, които изнемогват под чертата на бедността

Сливен. Европейските избори са първа стъпка към смяната за българите, които изнемогват под чертата на бедността. Това съобщи на конференция в Сливен президентът на Партията на европейските социалисти и претендент за евродепутат от листата на КП „ Българска социалистическа партия за България “ Сергей Станишев, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Сливен . Според Станишев, точно смяна в общественото състояние на бедните и у нас, и в Европа е главната цел на социалистите. „ Важно е освен какво ще се случи на 26 май, само че и по-късно. Нашата цел е след евроизборите да образуваме необятна лявоцентристка коалиция в Екологичен потенциал, с цел да се реализира смяната “, съобщи Сергей Станишев.
По думите му главно би трябвало да се акцентира върху икономическата политика, защото това ще докара и до смяна в приходите и да спре приключването на младите от страната. Сергей Станишев прикани недоволните от ръководството и политиката на ГЕРБ да не се разпиляват по дребните партии, които нямат късмет да преминат изборната преграда, а да гласоподават за Българска социалистическа партия.
Людмила ЙОРГОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР