Сливен е притихнал в днешния ден на траур заради убитото

...
Сливен е притихнал в днешния ден на траур заради убитото
Коментари Харесай

Стотици хора се включиха в бдението за малката Криси в Сливен

Сливен е смълчан в днешния ден на печал поради убитото 7-годишно момиче. Единствените гласове, които се чуват идват от митинга, който стартира преди час в града. На него се желаят отговори за това дали незабавните медици са могли да спасят детето и заслужено наказване за причинителя.

Сливен

Според окръжния прокурор, както и съгласно всички данни, които са налични по делото, сочат, че това е килърът.

Пред общината в Сливен стотици хора се включиха в бдението в памет на дребната Криси. Хората оставиха цветя, изписаха със свещи името на дребната Криси, оставиха играчки и училищен принадлежности. Както знаете Криси трябваше да бъде в първи клас наесен.

Хората са притихнали и с тъга в сърцето си.
Таня Енин: Дойдохме, тъй като сме съпричастни към болката на родителите и на околните на детето. И да почетем паметта му. Заради това сме тук.
Българска национална телевизия: Какво наказване съгласно вас би трябвало да получи причинителят на това закононарушение?
Таня Енин: Доживотна присъда. Той заслужава по същия метод да се мъчи, да изживява всяка минута от живота си с болката на тези хора.
Българска национална телевизия: Страхувате ли се?
Таня Енин: Да, обикновено е. Аз също имам деца. Не мисля, че по този метод може да се живее умерено. Ние не си пускаме децата. В потрес сме безусловно всички. Комшии сме с родителите на Крисито и по цели нощи чуваме по какъв начин бабата плаче. Голяма тъга е.

 Заподозреният за убийството на детето в Сотиря е оставен в болничния арест Заподозреният за убийството на детето в Сотиря е оставен в болничния арест
Обвиненият в убийството на Кристин от Сотиря остава за непрекъснато в ареста. Това стана ясно на изнесено закрито съвещание в сливенската болница, където...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР