Сливен. До две седмици ще стане ясно дали партия АБВ

...
Сливен. До две седмици ще стане ясно дали партия АБВ
Коментари Харесай

Иван Славов, АВБ – Сливен: До две седмици ще стане ясно дали партия АБВ ще се яви на местните избори в Сливен самостоятелно или в коалиция с БСП

Сливен. До две седмици ще стане ясно дали партия АБВ ще се яви на локалните избори в Сливен независимо или в коалиция с Българска социалистическа партия. Това заяви ръководителят на регионалната конструкция на партията Иван Славов по време на конференция, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Сливен . Славов разясни, че от АБВ чакат конференцията на Българска социалистическа партия в събота, на която ще бъде решено чия кандидатура за кмет ще повдигнат социалистите. По думите му при възможна коалиция по-голямата партия, в тази ситуация - Българска социалистическа партия, е редно да издигне общия претендент, само че с цел да получи поддръжката на АБВ, той би трябвало да дава отговор на упованията и критериите на съдружния сътрудник. „ Ако не бъде реализиран консенсус, АБВ ще се яви на локалните избори в Сливен независимо, а коалиция е допустима, в случай че се стигне до балотаж “, съобщи Иван Славов.
Председателят на на АБВ – Сливен добави, че АБВ и Българска социалистическа партия ще се явят с общи претенденти за кмет на изборите в Котел и Твърдица, а за Нова Загора двете партии още са в развой на договаряния.
Людмила ЙОРГОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР