Сливен. Блок № 80 на ул. Георги Сава Раковски“ в

...
Сливен. Блок № 80 на ул. Георги Сава Раковски“ в
Коментари Харесай

Сливен: Нов саниран блок е открит в града

Сливен. Блок № 80 на ул. „ Георги Сава Раковски “ в Сливен беше публично открит. Той беше освежен по Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Кметът Стефан Радев пожела на жителите на обновената постройка доста щастливи моменти в нея и да си я употребяват със здраве. От своя страна те показаха задоволството си, че блокът им е част от програмата и споделиха, че ремонтните действия са протекли без затруднения и в планувания период.
На откриването участваха още заместник-кметът Румен Иванов, шефът на фирмата-изпълнител „ Трейс “ АД - Ямбол Манол Кавръков, Пламен Владимиров от компанията за строителен контрол „ Икар консулт “ АД, водещият архитект Мария Белински, ръководителят на сдружението на притежателите Диян Друмев, който получи алегоричен подарък – ключ за обновената постройка.
12-етажният блок се състои от два входа. Беше осъществена топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена облицовка и гръмоотвод. Вратите на входовете бяха сменени. Беше заменена и тази част от дограмата на жилищата и общите елементи, която не дава отговор на условията за енергийна успеваемост.
В момента се работи по 18 здания, като дейностите по всяка една от тях са на друг стадий.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР