Сливен. Благодарности за организирания в Сливен благотворителен концерт за 160-ата

...
Сливен. Благодарности за организирания в Сливен благотворителен концерт за 160-ата
Коментари Харесай

Сливен: Кметът Стефан Радев получи поздравителен адрес от Болградската гимназия „Г. С. Раковски“ за организирания благотворителен концерт за 160-ата годишнина на училището

Сливен. Благодарности за проведения в Сливен благотворителен концерт за 160-ата годишнина на Болградската гимназия „ Г. С. Раковски “ се насочат към кмета Стефан Радев в приветствен адрес от шефа Снежана Корич. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
Тя благодари на Община Сливен и всички другари на учебното заведение, които са подкрепили благородната самодейност. Концертът се състоя през 2018 година, когато се навършиха 160 години от откриването на гимназията – първото приблизително българско учебно заведение, което се намира в град Болград, Одеска област, Украйна. Организатори на концерта бяха Община Сливен и фондация „ Памет “.
„ Благодарение на вашата отдаденост и поддръжка младото потомство претворява концепциите и капацитета си в истински, огромни и обществено значими начинания. Високо оценяваме грижата ви за поддържане на положителното просветително ниво на българската диаспора в Украйна и в частност на възпитаниците на Болградската гимназия. За нас е чест да работим с толкоз родолюбиви, всеотдайни и безкористни съидейници като вас – хора, отдали сърцето и времето си на идеята на образованието и възпитанието на българските деца в името на бъдещето ни “ написа в приветствения адрес.
Снежана Корич беше призната от зам.-кмета Пепа Чиликова. На срещата участваха още директорката на гимназията в село Городне, Болградски регион – Мария Пинти, Иван Иванов – ръководител на Обществения съвет за съдействие с бесарабско-таврийската диаспора, Ана Колева – ръководител на фондация „ Памет “, доцент Господин Стефанов и лауреатите от състезанието на тематика „ Към корените на предците – история, обичаи, обучение, просвета ”, проведен от Областна администрация – Сливен, Община Сливен и Фондация „ Памет “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР