Сливен. България трябва да направи няколко неща заради кризата в

...
Сливен. България трябва да направи няколко неща заради кризата в
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: България трябва да направи няколко неща заради кризата в Сирия, и може би страната ни е единствената, която вече ги е направила.

Сливен. България би трябвало да направи няколко неща поради рецесията в Сирия, и може би страната ни е единствената, която към този момент ги е направила. Това съобщи пред публицисти по време на Националното ревю по отглеждане на животни в Сливен министър председателят Бойко Борисов, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Сливен .
По думите му, най- значимото е съглашението с Турция да работи, и това е позицията на нашата страна. " Ще помоля сътрудниците в Брюксел да спрат с непрекъснатите нападки, тъй като Брюксел е надалеч, а турската граница е близо и там стоят близо четири милиона бежанци, и никакви огради няма да ги спрат, когато стартират да идват със стотици хиляди. Това го изживя цяла Европа ", съобщи министър председателят. " Аз персонално няколко пъти съм употребен за медиатор сред Европа и Турция за лица, които, за благополучие по-късно, президентът Ердоган ги е пускал. Не споделям, че персонално аз съм бил повода, само че съдействал ", добави още Борисов. Премиерът съобщи, че точно тази позиция ще показа в четвъртък в Брюксел.
Людмила ЙОРГОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР