Сливен. 35 са заявените състезатели в 1-ви кръг от Български

...
Сливен. 35 са заявените състезатели в 1-ви кръг от Български
Коментари Харесай

Сливен: 35 са заявените състезатели в 1-ви кръг от „Български дрифт шампионат“

Сливен. 35 са декларираните състезатели в 1-ви кръг от „ Български дрифт шампионат “, който ще се организира през този уикенд на писта „ Бършен “ в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Официалното разкриване на проявата от 19.00 часа на площад „ Хаджи Димитър “. Надпреварата ще приюти 16 участника в клас Pro 2 и 19 в клас Pro 1, като по този начин сливенската конкуренция дава сериозна поръчка да бъде един от най-посещаваните кръгове от „ Български дрифт шампионат “ през сезон 2019.
Сред декларираните участници са националния дрифт първенец за 2018 в клас Pro 1 Павлин Пенев (BMW e30), първенеца за 2018 в клас Pro 2 Недялко Недялков (BMW e30), Иван Иванов (BMW e30), преминаващия от Pro 2 в Pro 1 Стефан Младенов (BMW e36), Красимир Стефанов (Nissan S13), щерка му Кристалина Стефанова (Nissan S13) и други За съдийството ще дават отговор Волен Василев и сътрудниците му от Гърция Анестис Димополус и Давид Берес. Те ще правят оценка състезателите по четири критерия: линия, ъгъл жанр и скорост. Дрифт Сливен ще стартира с разкриване и показване на пилотитеот 19.00 ч. на площад „ Хаджи Димитър “.
В събота от 10.00 ч. ще започват свободните тренировси и квалификацията, започвайки с клас Pro 2. Тандем тренировките и директни борби ще се проведат в неделя от 09.00 ч.
Организаторите АСК „ Скорпион “ и Община Сливен са подготвили напълно нова настройка, която ще бъде оповестена на участниците през днешния ден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР