Сливен. 18 средни училища, профилирани и професионални гимназии от Сливен,

...
Сливен. 18 средни училища, профилирани и професионални гимназии от Сливен,
Коментари Харесай

Сливен: 18 средни и висши училища участват в Панорама на образованието в града

Сливен. 18 междинни учебни заведения, профилирани и професионални гимназии от Сливен, висши учебни заведения – Филиал Сливен на Медицински университет–Варна „ Проф. доктор Параскев Стоянов “, ИПФ и Колеж–Сливен към Технически университет–София, както и Дирекция „ Бюро по труда “-Сливен вземат участие в тазгодишното издание на Панорамата на образованието. Заместник-кметът Пепа Чиликова поздрави участниците и пожела на всички деца да създадат осведомен избор. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
„ Радвам се, че за поредна година в нашия град се организира Панорама на образованието. Благодаря на всички, които се включиха, тъй като това е един от най-важните избори, които вършат нашите деца. Той е значим и определящ за сбъдването на техните фантазии. Пожелавам на всички триумф, а на учебните заведения – стимулирани и умни деца. На добър час! “, сподели Пепа Чиликова.
От своя страна началникът на Регионалното ръководство на образованието в Сливен Милена Чолакова благодари на Община Сливен за помощта при организацията на ревюто.
„ Искрено благодаря на Община Сливен за помощта, която ни оказа при организацията. Пожелавам през днешния ден всеки да направи своя осведомен, верен и стимулиран избор и на есен, когато стартира в новото образователно заведение, да върви не тъй като би трябвало, а тъй като му е хубаво, прелестно и тъй като го желае “, обърна се към присъстващите Чолакова.
След формалното разкриване зам.-кметът посети щандовете и се срещна персонално с опциите, които оферират просветителните институции в града.
Събитието се провежда от Регионално ръководство на образованието–Сливен, Община Сливен и ЦПЛР – Център за кариерно ориентиране–Сливен. Целта е просветителните институции да показват опциите за банкет през образователната 2019/2020 година и изискванията, които дават.
Учениците, родителите и жителите, които демонстрират интерес, биха могли да посетят Панорамата на образованието до 18.00 часа
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР