Сливен. 11 зрелостници от област Сливен получиха грамоти и награди.

...
Сливен. 11 зрелостници от област Сливен получиха грамоти и награди.
Коментари Харесай

Сливен: 11 зрелостници от областта получиха грамоти и награди за отличен успех

Сливен. 11 зрелостници от област Сливен получиха грамоти и награди. Освен отличния триумф през целия курс на образование в гимназиален стадий, те са постигнали отлични резултати и на държавните зрелостни изпити, на които са се явили. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
Това са Денислав Ангелов, Синди Иванова, Силвия Егова, Калоян Кутийски и Мирела Николова, ученици на ППМГ „ Добри Чинтулов “. От ПГПЗЕ „ Захарий Стоянов “ са Филип Панайотов, Снежана Митева, Деница Стефанова, Пролетина Димова и Полина Господинова.
Официален посетител на награждаването, състояло се в постройката на Регионално ръководство на образованието (РУО) – Сливен, беше заместник-кметът Пепа Чиликова. Тя поздрави отличниците за постигнатите резултати и им връчи част от грамотите и премиите. „ Завършихте сполучливо един от значимите стадии в живота. Убедена съм, че ще се справите със всяко едно предизвикателство пред вас. Бъдете здрави, сполучливи и продължавайте да сбъдвате фантазиите си “, уточни още в словото си Пепа Чиликова.
Пълен първенец на област Сливен е Тина-Мария Димитрова Бурова от ППМГ „ Добри Чинтулов “, която се е показала чудесно и на трите държавни зрелостни изпита. Тя получи възпоменателна монета „ Старият бряст в Сливен “ от името на кмета Стефан Радев.
Награди и грамоти връчи и началникът на РУО – Сливен Милена Чолакова.
На церемонията участваха още шефове на учебни заведения, родители, учители и възпитаници.
Грамотите и премиите са обезпечени от Община Сливен и РУО – Сливен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР