Слец епична и зрелищна битка Иван Рълев спечели петия сезон

...
Слец епична и зрелищна битка Иван Рълев спечели петия сезон
Коментари Харесай

Иван Рълев е големият победител в Игри на волята 5

Слец епична и зрелищна борба Иван Рълев завоюва петия сезон на " Игри на волята " и сграбчи огромната премия от 100 000 лева

В напрегнатия финален епизод той се изправи против съперниците си в две многокомпонентни борби.  

Последната игра на арената бе една от най-тежките и оспорвани в шоуто, като за първото място първенецът Рълев се бори с Момчил Василев, който беше втори, и Мартин Николов Елвиса, който остана на трето място.
                             

Тримата бяха последните оживели играчи, откакто малко по-рано довечера на полуфинала отпаднаха Благомир Мастагарков и Красимир Дунев.

По време на финалния конфликт зъботехникът Иван Рълев доминираше над двамата си противници, като не позволи никакви неточности на арената и се потвърди като заслужен финалист и победител. 

" Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще печеля първоначално " , показа Рълев минути след огромната победа, която посвети на татко си. " Бях подценяван, бях в ъгъла, само че душeвността ми е толкоз здрава , че просто няма какво да ме бутне... Чаках си моментите и като феникс възкръснах. "
                             

Пътят му в петия и най-емоционален сезон на " Игри на волята " по никакъв начин не беше лек. Въпреки че влезе в шоуто дружно с брат си Николай, двамата през цялото време бяха разграничени, а по-късно Ники напусна предаването по медицински аргументи. Самият Иван Рълев стана част от племето на Гладиаторите, където дружно с Радостин Кръстев бяха нарочени като новобранци.

На зъботехника от Симитли му се наложи да преодолее доста тествания на арената и в обществената игра, като всякога се доказваше като предвидлив и мощен състезател. А обединението му с новодошлата от Чистилището Виолета обърна изцяло играта в аленото племе и всички негови съперници бяха отстранени един по един. 
                             

Рълев завоюва благосклонностите на феновете с неподправеното си и премерено държание, силата и ловкостта си на арената и предаността към всички, които му бяха близки в шоуто. 

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!

Ако се чувстваш задоволително мощен за рисковото предизвикателство, наречено „ Игри на волята: България “, н е пропускай да се запишеш за кастинг за пети сезон ! 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР