Слепи по документи карат луксозни коли в Плевенско. Двама братя

...
Слепи по документи карат луксозни коли в Плевенско. Двама братя
Коментари Харесай

Слепи по документи, шофират луксозни коли в Плевенско

Слепи по документи карат първокласни коли в Плевенско. Двама братя от Долни Дъбник карат, а имат ТЕЛК за слепота и 100% непозната помощ. В следствие за TrafficNews.bg по следите на този случай потегли Тина Ивайлова.
Братята се споделят Горан Станев и Станьо Маринов и са известни на правораздаването и от преди. Въпреки че по документи са слепи, имат влезнали в действие актове и присъди за шофиране на автомобил без шофьорски книжки. А удостоверение за правоуправление нямат поради диагнозите си.
Не твърдим, че документите им са подправени. Има си проверяващи органи, сезирали сме плевенската полиция, отдел Икономическа полиция, спецпрокуратурата работи по този случая. Според фрагментите обаче тези хора не се нуждаят от 100% непозната помощ. Имат някакво заболяване, само че не е такова, разяснява репортерът Тина Ивайлова.
Братята са известни по едно мегадело за пране на пари. Те двамата, майка им, татко им и сестра им са наказани на общо 41 години на 2 инстанции. Преди дни майката бе ескортирана в Сливенския затвор, ще лежи 8 години, изясни Тина Ивайлова. По думите й майката е наказана за измами над чужденки, осъществени сред 2009-2013 година Измамите са общо 212. Това дело е за 3 измами за 4 милиона лв.. Мамила ги е, че ще им скапе черна магия, ще ги избави от проклятието на околните им, описа Тина Ивайлова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР