Следя с особен интерес и внимание броенето на протоколите в

...
Следя с особен интерес и внимание броенето на протоколите в
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане се готви да сезира ЕС за измама, ако няма балотаж във Варна

Следя с необикновен интерес и внимание броенето на протоколите в ОИК-Варна. Това съобщи претендентът за кмет на морската столица от " Възраждане " Костадин Костадинов, който доста евентуално ще се класира втори и може да излезе на балотаж против Иван Портних в края на седмицата, в случай че въпреки всичко Портних не събере повече от 50% от действителните гласове.
" Във Варна се оказва, че има към 11 000 невалидни бюлетини към този момент, което е повече от 10% от общия брой на гласувалите, и от тях, доколкото разбирам, 2/3 са подадени за мен. Очевидно е по какъв начин ръководещите сега фалшифицират и нагласят изборните резултати безусловно пред очите ни. Целта им е една - да добутат резултата до " служебна " победа още на първи тур ", безапелационен беше Костадинов.
" Ние обаче разполагаме с информация от редом преброяване и протоколи от всяка секция. Данните ни демонстрират безапелационен балотаж сред претендентите на ГЕРБ и " Възраждане ". Ето за какво при разминаване сред нашите резултати и бъдещите публично оповестени от ОИК, незабавно ще се обърнем към всички европейски институции, с цел да сигнализираме за бруталната замяна и операция, която ГЕРБ прави освен във Варна, само че и на всички места, където е допустимо и има интерес. Няма да оставим мафията да открадне гласовете на българските жители за следващ път ", закани се Костадинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР