Следя медийните изяви на Цветан Цветанов, внимантелно, защото го познавам

...
Следя медийните изяви на Цветан Цветанов, внимантелно, защото го познавам
Коментари Харесай

Бояджиев: Цветанов хвърля вината на пионките, а не на Борисов

Следя медийните изяви на Цветан Цветанов, внимантелно, тъй като го познавам и за изненада на някои, може би, имам известни благосклонности към него, а и знам някои обстоятелства, малко известни на необятната аудитория, в негова изгода. Но от това което слушам, не съм очарован или окуражен.
Е, Цветанов като уредник, може би, ще успее да вкара една дребна парламентарна група. Е и какво. Цветанов не може да излезе от имиджа си на индивидът, който до изгонването му е работил денонощно за построяването на тази пресъпна машина - ГЕРБ, задушаваща през днешния ден България. 15 години, да работиш до последният миг за това и да се осъзнаеш, едвам откакто тази машина те изхвърли, като ненужна движимост, не е добър реферанс.

Струва ми се, че е малко късничко, с цел да се осъзнаеш и да можеш да предложиш нещо публично значимо. От последните му изяви, не виждам добра ориентировка нито в процесите на геополитиката, нито във вътрешните процеси за България. Имам възприятието, че той не осъзнава какви дълбоки вреди е нанесло ръководството на измамникът Борисов, на българското общество. Нещо повече, да хвърляш виновността на пионките които са край Борисов, а да не си осъзнал за 15 години, че служиш правилно на изпечен лъжец и престъпен вид, също не е добър реферанс.

Петър Бояджиев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР