Следя дистанционно хвалбите на промяната от последните дни и не

...
Следя дистанционно хвалбите на промяната от последните дни и не
Коментари Харесай

Делян Добрев : За първи път раждаемостта пада така драстично през 2023 г.

" Следя отдалечено хвалбите на " смяната " от последните дни и не мога да се нарадвам... Всичко е цъфнало и вързало! Най-много се впечатлих от това по какъв начин за пръв път, с помощта на " Продължаваме промяната " се обърнал тренда и раждаемостта скочила! Представяте ли си?! Това написа в профила си във фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Отворих статистиката и какво да видя?! Новородените през 2023 година са по-малко от която и да е година преди този момент в най-новата история на България. Отрицателен връх! За пръв път новородените падат под 50 000 (точно 49 610 през 2023), написа още депутатът от ГЕРБ.

" После се сещам, че Лена роди през 2023 и това събитие може да се е сторило толкоз позитивно на Кирил Петков, че да му се е объркала вътрешната статистика. Разбирам го Кирил и не го обвинявам, но толкоз ли няма един човек в тая " смяна ", който да се интересува от истината?! Да ме простят, но всичките са в матрицата. И желаят и ние да влезем в нея, написа още Добрев.

P. S. S. Не се майтапя макар, че е първи април. Единственият подбив е алчността ви за власт и некомпетентността ви... Дано тази неприятна смешка свърши по-бързо ", приключва депутатът от ГЕРБ.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР