Следвайте Гласове в Връщането на хартиената бюлетина е влязло в

...
Следвайте Гласове в Връщането на хартиената бюлетина е влязло в
Коментари Харесай

Нинова: Кирил Петков ми каза - оттеглете хартиената бюлетина и ще подкрепим Вигенин за шеф на НС

Следвайте " Гласове " в
Връщането на хартиената бюлетина е влезнало в договарянията за ръководител на Народното събрание, разкри водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на БТВ.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков оказал жесток напън върху сътрудниците си в Народното събрание. Петков влетял на председателски съвет и направил противен пазарлък. Заявил й: оттеглете си измененията в Избирателния кодекс и тогава ще подкрепим Кристиан Вигенин за първия пост в Народно събрание. 

Нинова бе безапелационна, че е предложила Вежди Рашидов за ръководител на Народно събрание от името на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и „ Български напредък ”, с цел да се отпуши парламентарния блокаж. Постъпихме държавнически. Това не е коалиция за ръководство, ние няма да подкрепим кабинет с мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи или „ Възраждане ”, сподели Нинова. 

Тя съобщи, че Българска социалистическа партия не отстъпва от концепцията си за връщане на хартиената бюлетина. Искаме гласоподавателите да имат избор – машини или хартия, сподели тя. И изясни, че повода за това са странните известия „ Дневникът е фалшифициран ”, които се появиха на машините в три области: Варна, Велико Търново и Пазарджик. За тези области знаем, ами в случай че има други, риторично попита Нинова.

Източници: бТВ, " Епицентър "
 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР