Следвайте Гласове в Войната в Украйна може да излезе от

...
Следвайте Гласове в Войната в Украйна може да излезе от
Коментари Харесай

Столтенберг: Войната в Украйна може да премине във война между Русия и НАТО

Следвайте " Гласове " в
Войната в Украйна може да излезе от надзор и да се трансформира във война сред Русия и НАТО, декларира генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в изявление, публикувано през вчерашния ден и представено от АП.

" Ако нещата тръгнат зле, може да станат ужасно зле ", споделя той пред Норвежката радиотелевизионна компания. " Това е ужасна война в Украйна. Това е също война, която може да стане цялостна война, която да премине в огромна война сред НАТО и Русия ", установи той, само че прибавя, че алиансът " работи ежедневно, с цел да избегне това ".
В изявлението Столтенберг, който е някогашен министър председател на Норвегия, позволява опцията от разгръщане на войната в Украйна и акцентира, че е значимо да не се стига до спор, който включва " още страни в Европа и който да стане пълномащабна война в Европа ".
Кремъл неведнъж е упреквал съдружниците от НАТО, че на процедура вземат участие във войната, защото доставят на Украйна оръжия, образоват нейни бойци и ѝ обезпечават военна разследваща информация. Вчера съветският президент Владимир Путин загатна, че Москва може да схване, по думите му, доктрината на Съединени американски щати за изпреварващ удар.

Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
10 Дек 202230810 Дек 202282510 Дек 202214010 Дек 202220610 Дек 202282210 Дек 2022995Коментариалиансът " работи ежедневно, с цел да избегне това10 Дек 2022 8:53ч.
Дойдохме си на думата. Кипи нескончаем труд.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нали за това се натискате, а фюрер Зе съумя да ви трансформира в евроатлантически марионетки!10 Дек 2022 8:57ч.
Зеленски желае да сътвори дълготрайна огнище в Европа, да удължи спора с десетилетия, както направиха Съединени американски щати в Сирия и Либия. Вече знаем следствията: най-хубавите мозъци на Европа ще отидат в Съединени американски щати, цялата стопанска система на Европа ще бъде унищожена и Европа ще рухне, когато всичките ни запаси бъдат изчерпани.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Срамувам се10 Дек 2022 9:22ч.
Ама кой е отговорен за това? Само Съединени американски щати ли? Западняците се държат като немците, които едно време са твърдяли, че нищо не били знаели (за концлагерите). Бедни душици, на които все някой им е отговорен. Европа страда от солидно личностно разстройство.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Баба споделяше, че който си играе с огъня, се напикава нощем10 Дек 2022 9:08ч.
Столте, нали знаеш, че Путин реагира симетрично на тези неща? Палете свещ всеки ден, да не му се случи нещо, тъй като хората към него желаят неотложен несъразмерен отговор.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЗИП10 Дек 2022 9:08ч.
Това е честният вид! Нека по-добрият победи в една джентълменска борба а аз ще си лоча уискито и с интерес ще следя по какъв начин се колят натовци и руснаци...:))
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Живата мощ на натовци ще са10 Дек 2022 9:19ч.
Поляци, румънци, а за какво не и българи за цвят!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Забравяш най-важното!10 Дек 2022 9:19ч.
А то е, че ние сме натовците! Някой съветски диаметър може да ти разплиска уискито.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати paradigma10 Дек 2022 10:27ч.
Ще ти отива повече, да си сърбаш илачите в някоя психиятрия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Лекуващ лекар10 Дек 2022 12:22ч.
Булгаристан е американска колония и скоро и младите жертвени агънца от месното туземно население ще бъдат изпратени да мрът на източният фронт за кефа на пигмея-клоун нашмъркания Vолодимир Zеленски и ръководещите в Булгаристан са натовски уроди!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати паф10 Дек 2022 9:14ч.
треперят им кюнците на Европейски Съюз и НАТО.........РУСИЯ има 6000 глави нуклеарно оръжие, против 600 на НАТО, въртят се като слънчасали - не могат да открият къде е БЕЛГОРОД, най огромната нуклеарна подводница в света със супер въоръжение и отбрана - нейното нуклеарно оръжие ПОСЕЙДОН, американците го нарекоха ОРЪЖИЕТО НА АПОКАЛИПСИСА! на 10 000 км. цяло крайбрежие става на пепел!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати?????10 Дек 2022 9:19ч.
Толкова мъчно ли беше да го помислите това когато решихте да откъснете Украйна от Русия?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ха ха ха10 Дек 2022 9:22ч.
С трици маймуни не се ловят... давайте да започваме, че ни е време да си връщаме Съюз на съветските социалистически републики! Аман от джендърски лиготии и долнопробност!... и не си мислете, че някой ще се бие за вас, занапред да си знаете, че ние сме с Русия!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Коледни меденки от торти Чочко10 Дек 2022 9:22ч.
Тези се смятат за задължени, всеки ден да ни демонстрират, че са по-големи малоумници от това което сме мислили че са. Готово ли е НАТО да води война с Русия? Защото Русия няма да води война с НАТО, просто ще завърши съществуването на този свят вечно. Това ли желаят натовците?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Листа чакащи купувачи - Варна10 Дек 2022 9:25ч.
Чакайте непредвиденото. Този спор ще се реши по непредвиден метод. Всички ще останат сюрпризирани!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не съм срещу България да изпрати жива сила10 Дек 2022 9:29ч.
Но тя ще се бие на страната на руснаците. Мога да се обзаложа!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати като се изключи една рота10 Дек 2022 10:25ч.
която сигурно ще се бие на страната на Украйна = а това са депутатите от ГЕРБ + Движение за права и свободи + Демократична България + ПППП + Падението на Янев, които, гласоподаваха оръжиятa + Министерски съвет + Радев, който не наложи несъгласие.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мария...10 Дек 2022 12:12ч.
като се изключи една рота 10 Дек 2022 10:25ч. Точно за тези благи хора давам обещание да изплета терлици
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Да бе, рота,10 Дек 2022 13:25ч.
Мотото на тия е, както се споделяше в " Шрек " - " някои от Върховен административен съд може да умрат, само че това е жертва, която съм податлив да направя ". Никой от тях няма и да помирише фронт.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Австрия, Унгария, Швейцария, Лихтенщайн, Малта, Молдова, Ирландия10 Дек 2022 13:35ч.
са европейските страни (ЕС), които взеха решение и съблюдават неутралитета който оповестиха. Всички останали сме пасажери...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Франк & Щайн10 Дек 2022 9:43ч.
" Ако нещата тръгнат зле, може да станат ужасно зле " - Столтенберг в жанр Божинката.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати сленг10 Дек 2022 11:58ч.
Дам, тъкмо като " И самурай без меч е като самурай с меч единствено,че без меч! "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Една българка10 Дек 2022 9:54ч.
Тя и в този момент Е такава! Ама май взеха да ви треперят гащите, Столти!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати old_beggar10 Дек 2022 9:57ч.
ние легнахме под Хитлер (уж като негови „ съдружници “), а руснаците счупиха гръбнака на Третия райх... и в този момент „ кохортата “ от безродници още веднъж ни вкара във фашисткия алианс на 50 страни, воюващи против православна Русия...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати не може да има война " Русия - НАТО " 10 Дек 2022 9:57ч.
Ако се случи, по този начин ще стартира, само че ще приключи като война сред Съединени американски щати и останалия свят. НАТО е една мъртва структура от военно-техническа позиция. Това си е чисто геополитически и търговски инструмент на Съединени американски щати за въздействие, заплашване и продажба на американско оръжие на страните членки, нищо повече.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Столтето е шеф на водопад10 Дек 2022 10:01ч.
Тръмп го разбра от дълго време и искаше да разтури НАТО, само че тъй като е предприемач не посмя да го направи поради големите облаги от продажби на оръжие. За това искаше да задължи страните членки да заделят повече от 2% от Брутният вътрешен продукт за въоръжаване.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати и, единствено дребна незнайна България го спазва10 Дек 2022 13:41ч.
Натегачът Боко даже се изфука с това в Бялата Къща, когато се нагъзи пред камерите да се ръкува Тръмп с него... А тази година с всички запланувани продажби с изключение на новата поръчка, ще гоним 3%!!! Отличници! Браво! Да живейм! Затова не ни дреме, че руснаците оповестиха наскоро, че единият от двата самолета свалени над Украйна, бил с генезис България... Впрочем, какъв брой самолета имаме сега? 2?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ади бе докога ще те чакаме бе столте10 Дек 2022 9:58ч.
но то единствено приказки; давай бе; да те гледаме;
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Столте, ти плашиш ли ни?10 Дек 2022 10:03ч.
Щото ние не сме уплашени, добре е да го знаеш!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати CMEXXX10 Дек 2022 10:12ч.
Ей отпадък низък! Американска марионетка си до мозъка на костите! Вземайте се в ръце, да не ядете пердах от народа най-после!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Натовският пиар какво се прави на ампер?10 Дек 2022 10:16ч.
Такива неистини минават за пред Путин, дето го преметнахте с Минските съглашения! Ама не пред нас! Че шефовете ти от кой момент я готвят тая война - да раздробят Русия, да я водят за тях, но европейци да си проливат кръвта, както през Втората Сухопътни войски, дето 27М руски си дадоха живота против 400К щатски за това, те да оберат стафидките от козунака! Че какво е генсекът на нато - връзки с обществеността, пиар. А главнокомандващият европейските въоръжени сили постоянно е би, е и ще бъде щатски военачалник! Е, ти изтегли черния Петър - дадоха обещание ти креслото на началник на Норвежката наионална банка и към този момент трябваше да седиш там, но на - взе, че почна прелюдията на войната, а до момента в който не свърши оставаш на поста, избори за твой заместител йок. Е, ще си чакаш там и ще си проклинаш шанса, но не ни занимавай с посланията на шефовете ти, в случай че обичаш, дето си ги назубрил и ги повтаряш като папагал! Хайде холан!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Путин, дето го преметнахте с Минските съглашения " 10 Дек 2022 14:10ч.
Какво приказваш ти... Кого са преметнали? Русия постоянно е била наясно, че би трябвало да чакат идната офанзива след към 70 години. Не са си правили илюзии, че ще го избегнат. Просто и те, както и Урките не бяха подготвени за война преди 10-ина години... Мислиш че са спали ли? Толкова нови разработки И ПРОИЗВОДСТВО на н оръжия по какъв начин се вършат. Със сигурност не от през днешния ден за на следващия ден. Путин е ЮРИСТ и употребява всяка легална малка врата да отсрочи конфликта...За всичко останало си прав. Лошото е, че на нашите дупетати чавка им е изпила акъла и ни натикаха в мелето без да мигнат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Норвежки клоун, като предният!10 Дек 2022 10:30ч.
Давай да забележим....... кой кого! Поредната журналистическа " вест ". Вече ставате противни!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре10 Дек 2022 10:34ч.
А нека! Та да бъдат избити всички фашисти и нацисти.И най към този момент колониалните.Ваща м@@@ фашистка!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Намирисва ми на нови мъртви езици в " Европа " 10 Дек 2022 10:41ч.
Еврабия се пробва да се самоубие ритуално.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Рошавата гарга10 Дек 2022 10:42ч.
Неква неточност при превода е станала! Не може ОТАН да се бие с Русия в Украйна - ОТАН е отбранителна! Само се пази:((
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това е фантазията на американските лакеи като тоя на фотографията.10 Дек 2022 10:53ч.
Долни самозабравили се алчни войнолюбци са това Съединени американски щати и машата им нато.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати длагнест10 Дек 2022 10:54ч.
Ако не спрат с ударите по кораби и летища, една заран ще ги разсъни цунами, т.е. върху тях ще слезе самият пъкъл. Чашата от дълго време прелива, а има действия, възмездието по отношение на които единствено се отсрочва, само че амнистия за намесата няма да има. Да го имат поради, въпреки че са безумни!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Eisblock10 Дек 2022 10:55ч.
Основното във всички вести, изявления, внушения е, че генерално се подценява логическата връзка: ПРИЧИНА - СЛЕДСТВИЕ! По този метод Причинителите за следващата рецесия и опция за ТСВ, остават настрани, а Потърпевшите - са посочени за отговорни?! Но...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Eisblock10 Дек 2022 11:01ч.
... те сами се хващат в клопката на силогизмите си и заблуждават не до такава степен схващащите " какво тъкмо става ". Основното дрогаре Божем атлантици и останалата там, таквоз е, че РФ първо ще удари и изличи от лицето на земята Първопричината: - Центъра на САЩисНАТОто туморно образувание.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Иван10 Дек 2022 11:27ч.
Другарю Столтенберг, руснаците ли нападнаха НАТО в Украйна, или вие от НАТО желаете война с Русия?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тя войната си тече отдавна10 Дек 2022 11:57ч.
Да я разгласят де юре. Желая Европа да бъде пречистена от фашизма от нос Тарифа до Шпицбергер. И като премия за напъните да се вземе хранилището на Свалбард за семена и да се сложи завършек на геноцидното ГМО.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ей по този начин за разнообразие10 Дек 2022 12:23ч.
Пичове, дайте най-малко един коментар за НАТО, че новият посранник на Козяк може да получи удар като ви чете постовете.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Да се молят да не10 Дек 2022 12:41ч.
Тръгне такава война, че като виждам комичната съветска армийка. Че и износа на перални за Армения го стопираха.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Война ще има и10 Дек 2022 12:51ч.
Доводите ми за това са, че по този начин нареченият запад е ГЛАДЕН и във в действителност банкрут. Явно дълбоката страна, която е с адрес по регистрация в Съединени американски щати са склонни да ядат атомни бомби също. Бункероте им са подготвени.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гаргамел10 Дек 2022 13:05ч.
България е в такова демографско положение, че единствено една война и би трябвало.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не съм срещу България да изпрати жива мощ 10 Дек 2022 9:29ч.10 Дек 2022 13:20ч.
и аз не съм срещу. да съберат всички про-укр и айде на фронта да оказват помощ на укрите....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати добра концепция, колега10 Дек 2022 13:22ч.
да се отървем от ати-българските промити мозъци. Де тоя шанс.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тази война10 Дек 2022 13:21ч.
единствено да не почне на американизираната комерсиална Коледа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Айде10 Дек 2022 13:31ч.
де-путинистите да идат а фронта да де-путинизират Путин. Ще ги изпратя с цветя и шампанско.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @айде10 Дек 2022 14:44ч.
Още един потребен глупак, другояче тотално ненужен!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати До петте питанки10 Дек 2022 13:34ч.
Много добре са я обмислили и запланували натовци тази война!Още от преди 15 тина години, дори и Меркел се изпусна, че не са подписали Миинските съглашения, с цел да стане Украйна мощна! Това си беше тайният проект на натовците, война на НАТО посредством ръцете на Украйна с Русия, към този момент изплюха и второто камъче, май и нас няма да ни отбегне най малко войната, а не дай си Боже и директно наше присъединяване с хора, както върви хавата...ако си траем!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати директно НЕ вземат участие единствено 7 държави10 Дек 2022 14:21ч.
Австрия, Унгария, Швейцария, Лихтенщайн, Малта, Молдова, Ирландия. Надарил ги е Господ с умни държавници, не като нашите бръмбари. А "...като се поведе човек по акъла на бръмбар, ще кацне на ла*но!... " както е казъл българският народ. Задължително.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати До Солтенбергчо,10 Дек 2022 13:48ч.
Тя и в този момент войната де факто се води сред НАТО и Русия. единствено че импровизирано! Така с мнението си публично го съобщаваш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати НАТО " работи ежедневно, с цел да избегне това ".????????????????10 Дек 2022 15:13ч.
ХА ХА ХА! НАТО работи, с цел да поддържа пазара на ВПК, и в случай че може да избегне войната като по знамение.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати питане10 Дек 2022 15:27ч.
Изказването на този простак имат ли някаква логическа връзка с публикуваната от медиите поръчка на Урсула за отстрелването на вълка?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „ Козяк “ Str за политическо леговище!10 Дек 2022 16:20ч.
В подмандатната на ФАЩ територия има народна власт? Фандъкова издаде заповед за преустановяване на протест в София след получена информация от ДАНС В последните дни информацията за събитието, популяризирана в обществените мрежи, беше под надпис „ Ние не сме неутрални. Ние сме за Русия! Победата е наша “
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022171409 Дек 202226608 Дек 202257224 Sep 20223305
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР