Следвайте Гласове в В престрелка заради решението на парламента страната

...
Следвайте Гласове в В престрелка заради решението на парламента страната
Коментари Харесай

Радев към ДБ: Хората от моята кохорта са завършили американски академии, а от вашата - съветски

Следвайте " Гласове " в
В престрелка поради решението на Народното събрание страната ни да даде оръжия на Украйна се трансформира началото на срещата сред Румен Радев и " Демократична България ". Това е шестата подред консултация на президента преди завъртането на рулетката с мандатите за сформиране на държавно управление. Президентът Радев разгласи, че ще връчи третия мандат след Нова година, с цел да не се отиде на предварителни избори в най-тежките зимни месеци. 

Президентът Румен Радев вкара “Демократична България “ в пояснителен режим за военната помощ към Украйна.
„ Най-важният ни ангажимент към НАТО е да можем да поддържаме нашите отбранителни качества. Вие казвате, че ще дадем оръжие на Украйна, само че ще получим такова от Алианса, както са създали други страни. Как си го представяте? ", попита Радев. 
" Никога не сме обвързвали тези два процеса. Никога не сме казвали първо даваме, след това - получаваме. Лошото е, че поредност от държавни управления отхвърлиха да са дейни и трябваше да се намеси Народното събрание. Вие пък месеци наред твърдите, че сходно решение ще ни вкара във война. Не трябваше ли тогава да свикате КСНС и да ни запознаете с информацията за съответните опасности за България от тази война ", уточни от своя страна Иванов. 

" Още февруари превантивно свиках КСНС. Националната сигурност изисква извънредно отговорно отношение, не търпи аматьорски осъществявания, изисква гаранции ", отвърна президентът.
Той направи отпратка към обява на Иванов в обществените мрежи и сподели: " Хората от моята кохорта са приключили американски академии, а от вашата - руски ". 
Моята кохорта са хора, които са минали цялата военна кариера. Които са достигнали върха на професиоталната военна подготовка.
Вижте вашите хора какво са постигнали, къде са работили "
 

 
Консултациите започнаха на 26 октомври, като Радев към този момент беседва с ГЕРБ-СДС, " Продължаваме Промяната ", Движение за права и свободи, " Възраждане " и Българска социалистическа партия. След " Демократична България " остава единствено " Български напредък ". 
По време на консултациите с представителите на обединението президентът в изострен звук сподели, че е  “kрайно сериозен към апелите на " Демократична България " да се разоръжим на прага на войната, преди да се въоръжим с нова техника, която да усвоим ". 
Той изиска съответни планове от Демократична България за военната помощ за Украйна, а съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов отбрани позицията на България да изпрати въоръжение.
По мотив военната помощ за Украйна Иванов опонира на Радев, че военната помощ ни въвлича във войната.
" Това не е просто двустранен спор. Това е част от една дълготрайна политика на Путин по реконструиране на неговото политическо въздействие в Източна Европа ", сподели Христо Иванов. Не би трябвало да се зариваме в пясъка, а да носим евроатлантическа отговорност. " Ако Путин успее, това не е в наш интерес, тъй като това значи всеки, с политика на силата, да постанова своите ползи в нашия район ", добави той. Беше значимо да дадем политически знак, обоснова Иванов решението на Народно събрание за изпращане на оръжие на Киев.
Президентът обаче попита " какво получиха тези страни, които предоставиха оръжие ". 
" Мисля, че сме на съвещания за сформиране на държавно управление ", отвърна Христо Иванов. 
" Никога не сме казвали - първо даваме, след това получаваме ", отхвърли водачът на Демократична България. Иванов добави, че воденето на договаряния се отнася до изпълнителната власт.
" Не считате ли, че в случай че имате такава информация, че това ще ни вкара във война, да свикате КСНС и да ни предоставяте информация ", отвърна той на въпроса с въпрос той към президента.
" Аз съм направил досега 4 КСНС и постоянно резултатът, резултатът е еднакъв. Националната сигурност изисква гаранции, а не празнословие. Понеже се спекулира по какъв начин Словакия дала комплекс С-300 и получила " Пейтриът ". Нищо сходно ", репликира Радев. И уточни, че такива с такива комплекси са им услужили от Германия, само че не са техни. " Съвременните въоръжени системи са високотехнологични системи, логистична база, образование, подготовка, разбор и организационни промени. Тоест, с един месец това не може и няма по какъв начин да стане. Това, което се одобри, като решение, в границите на един месец служебното държавно управление да реализира договаряния със съдружници за даване на въоръжения - аз съм извънредно скептимен ", разкритикува Радев поставените периоди по въпроса за оръжие за Украйна.
Президентът цитира Ивайло Мирчев с изказванието му, че Нидерландия е подготвена да ни подари въоръжение. " Трудно ми е да си показва, че български депутат може да роди сходни мисли, само че те изясняват за какво доверието в институциите си сви ", разяснява президентът.
И попита бившето държавно управление на Политическа партия и четворната коалиция " какво направи вашето държавно управление за тази рационализация ". Като попита дали обвиняванията на Демократична България в " путинофилия " могат да се адресират и до тях, откакто тяхното ръководство за 8 месеца не е направило нищо по въпроса за оръжията.
" Това, което мога да кажа, е, че то сигурно беше незадоволително ", изясни Христо Иванов. " Аз се удивлявам малко от този диалог ", установи той, като акцентира, че Демократична България също е за рационализация на българската войска.
" Предполагам, че в случай че чаках да разясня фейсбук постове, щях да се приготвя, само че по този начин сте решили ", означи Иванов. И повтори, че Путин има интерес от отслабена Източна Европа. 
" Аз няма да изтъквам изявления. Ние в действителност би трябвало да разберем, че след 24 февруари, колкото и да е късно, би трябвало да застанем на една страна. Не съм сигурен какъв брой работлив е този диалог, господин президент. Прав сте, че сме закъснели с години, не с 8 месеца ", съгласи се той за неналичието на рационализация на армията.
" За да има този диалог, доста неща са насъбрани през последните месеци ", като подсети на Демократична България офанзивите им по отношение на него, че не подписал " една декларация за Украйна ".
" Трябва да има политически знак, че Украйна има съдружници. България нямаше ясна позиция, за жалост, с помощта на вас ", опонира Христо Иванов.
" Това е моят жанр на работа в цялата ми кариера досега - да пазя своите хора. Но когато се нападат хората към мен, аз не мога да си мълча ", отвърна президентът. 
Консултациите на " Дондуков " 2 започнаха на 26 октомври. Досега президентът организира такива с първата по бройка група, тази на ГЕРБ-СДС, както и с " Продължаваме промяната ", Движение за права и свободи, " Възраждане " и Българска социалистическа партия. 
Срещата е близо месец и половина след парламентарните избори, само че президентът даде поръчка, че няма да бърза, с цел да даде задоволително време на партиите, до момента в който не изчерпят всички вероятни разновидности в търсене на консенсус за съставяне на държавно управление.
Радев съобщи, че е значимо политическите партии да осъзнаят нуждата от градивен разговор, взаимни отстъпки и установяване на ясни общи цели в името на бъдещето на България. Като акцентира, че следва строго процедурата по Конституция, президентът изрази вяра партиите да правят оценка даденото в допълнение време за градивен разговор. " Надявам се да се възвърне разговорът и да имаме конструктивност в диалозите и договарянията сред партиите ", сподели Радев.
 
Източници: Нова тв, dnes.dir.bg
 
 
21 Ное 20223121 Ное 202281321 Ное 202260421 Ное 202222621 Ное 202214021 Ное 20221081Коментарилекция21 Ное 2022 11:20ч.
Беше належащо, някой да го каже непосредствено на тези разоръжители на българската войска от Демократична България.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ввв21 Ное 2022 12:02ч.
Глупости! Присмял се Хърбел - на Щърбел. И кРадев и Бойкикев са 3ти ешалон комсомолчета, предали родината за " СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД на Съединени американски щати "... кРадев пък приключил и съветско образование американско - бас държа, че е бил/е клеветник и на ссср и сащ.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Truman21 Ное 2022 11:23ч.
От пусто в празно.. ще си мерим академиите... бахти безумния разговор
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати песимист21 Ное 2022 11:24ч.
А някой да е приключил български академии? Понеже има най-малко една - ВМА!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун21 Ное 2022 11:32ч.
Радев и на Луната да приключи не може да избяга от себе си. Едно време когато всички партийци бяха приключили в Съюз на съветските социалистически републики България беше свободна и самостоятелна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Керпеден21 Ное 2022 11:56ч.
България беше задоволително мощна и стопански и военно. Козяците унищожиха и стопанската система и армията. Да си спомним за СС20 - Старо оръжие, както се видя със заблудената украинска ракета,върши работа! Защо ги нарязаха? Заради натиска на Турция и Гърция ли? Тъпи копелета...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун21 Ное 2022 12:02ч.
България беше гранична за тогавашния блок страна, първо, беше част от една мощно милитаризирана империя, второ, която имаше доста мощен съперник, трето. Затова имаше такава войска. В Момента България не е гранична страна, НАТО няма мощен съперник и по тази причина България беше разоръжена.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Баща ти Ким Ир Сен21 Ное 2022 12:27ч.
" НАТО няма мощен съперник ". Това го изплещи на ония, дето висяха от колесарите на самолетите, когато НАТО беше изритано от едни бандити по джапанки и с пикапи!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун21 Ное 2022 13:14ч.
това беше доста от дълго време, в този момент едни други бандити ги гонят от Херсон и те бягат оттова дружно с откраднатите съдомиялни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Няма войска, няма държава21 Ное 2022 15:22ч.
Затова е разоръжена България, с цел да я няма. А ти пишейки това, по какъв начин не ти се самозапали компютъра ти от позор, неразбираемо!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати за - Ким Чен Ун21 Ное 2022 15:36ч.
Та първото изискване, с цел да си мощен и за има империя е тъкмо милитаризацията. Къде империя без оръжие? С тая разлика, че император по времето на Съюз на съветските социалистически републики нямаше. Сталин сложи основите на съвършена страна, само че хората се оказаха подвластни на западните играчки и на подлата им агитация............... Резултатът е, че Съединени американски щати унищожавайки нас, заеха позиция на международен и лаком хегемон. Защо Съединени американски щати не се отхвърлят сами от оръжието си? Те каква империя са? Разбиха Европа през днешния ден, не разрешават безусловно никакво икономическо развиване на страни, които държат за колонии, какво сте се прехласнали по Америка? Малко да излезеш встрани от автомагистралите и виждаш тотално друг живот, западнал нейде в 17 век!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун21 Ное 2022 15:48ч.
Важно е съюза в който сме да има войска, а не всяка обособена страна. Щото при комунизма бг армията трябваше да удържи 3 часа до момента в който дойдат руснаците. И това се водеше за войска.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун21 Ное 2022 15:50ч.
Никой с изключение на българите не е виновен за положението в което се намира България. Никой.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата21 Ное 2022 11:52ч.
Отстъпете крачка обратно! Поне една крачка! За да се обхване изцяло картината, надлюдаващият би трябвало да има добър взор към обекта. Какво реализира Радев? Той е " скаран " с: 1. геппсовете и това не предстои на подозрение, най-малкото тъй като лъсна заканата да му бъде набит; 2. изменчивостта -тук също имаме пределно ясна картина на взаимна непоносимост; 3. сараевите - няма кака да се одобри, че карадайъто и крупието имат една родина-майка, видяхме спор пред камерите; 4. бсп - ниновистите от последния ден не могат да простят, че той отхвърли да бъде магарето на Корнелия;
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян21 Ное 2022 11:54ч.
" Трудно ми е да си показва, че български депутат може да роди сходни мисли, само че те изясняват за какво доверието в институциите си сви " споделил му го е в прав текст президентът на тоя герой за... каквото там! потресаЮщо!:D
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата21 Ное 2022 11:54ч.
Караниците на Радев: 5. психарите - резултатът е ясно забележим горе в публикацията. Това са цялостни идиоти, които си фантазират, че политиката е акт на " лъчение " на сигнали, опаковани в думи за полезности, само че закрепени в посока на касичката, която отпуска грантовете. Кой остана? А, възрожденците! Трябва да признаем, че Радев не се е карал с тях намерено. Издаде стилните през днешния ден " сигнали ". Отговорът му във връзка на предлагането (всъщност молбата) да инициира референдум по тематиката за еврото, изрично сподели, че той демонстративно и уверено е решен да играе в някакъв различен тим. Аргументира се несъответстващо, още преди да е чул, какво желаеме да попитаме.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата21 Ное 2022 11:59ч.
На изборите бях ослепителен последовател на Радев, само че този човек упорито ме обърква. Всеки ден! Аз към този момент непосредствено изказвам, че изцяло ми се губи значим отговор - коя част от българския хайлайф е в тима на Радев. Гложди ме подозрението, че това си е едно достоверно one man show, т.е. няма подобен хайлайф. А какво си фантазира той, че е допустимо да реализира самичък, това е загадка. Докарахме нещата до края на представлението към провителството. Наблюдавайте доста деликатно протичането на " консултациите " с господин Отан. Обърнете вниманието на очите, погледите, езика на тялото, употребените думи! Търсете сигнали за постановка! Важно е! Истината е, че в действителност би било цялостна простотия да се даде мандат на човек, който сполучливо крие желанията и вярванията си от самия себе си. Следователно - налага се да се измисли някакво солидно " опрощение "!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати митето21 Ное 2022 12:02ч.
Два клона на американската агентура се събраха да си изяснят позициите.В диалога стана ясно,че са не запомнили за ползите на България.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Реалността21 Ное 2022 16:11ч.
Точно. Кой е по-слугуващ прислужник от другия. Предатели долни на жанр и родно място.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone21 Ное 2022 12:04ч.
Президентът установи и декларира явни неща. Но те са явни в координатна система (пространство), друга от тази, в която се намираме. В механиката (физиката) има едно разбиране - инерциална координатна система. В дебелите книги има разнообразни избрания за " инерциална " система.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone21 Ное 2022 12:09ч.
Това, което ми подхожда най-вече е, че в инерциалните системи ускоренията са резултат от действието на силите, сиреч от взаимоотношението на материалните тела. Смята се, че тези системи или са неподвижен (относителен), или се движат транслационно и отмерено.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone21 Ное 2022 12:14ч.
Но има и други системи, да вземем за пример движещи се ротационно - в тях ускоренията с изключение на от силите, са резултат от придвижването на самата коорд. система, сиреч налични са и други сили, които не са подбудени от механично взаимоотношение - инерционни сили им викат. Е, ние не сме в инерциална коорд. система, в която всичките ни придвижвания се изясняват с съответни взаимоотношения, сиреч с съответни сили.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone21 Ное 2022 12:21ч.
Движенията ни са резултат от други дейности - от тези, които въртят нашата система. И в случай че попаднем под въздействието на центробежните сили, а те са инерционни, изхвърчаме от живота. За да не изхвърчим, би трябвало да има огромно търкане, сиреч противодействие, което да ни удържа. Е, президентът се пробва по малко да ни удържа. Това, което може малко да ни успокои е, че инерционни с-ми няма. Нютон е постулирал, че би трябвало да има, само че не е показал най-малко една.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата21 Ное 2022 12:32ч.
Физиката не ми е мощна страна. Колчем стане дума, записвам ясно, че правиш забавни метафорични преноси, само че не съм сигурен за вярното им схващане. Образно си представям една центрофуга, която последователно усилва оборотите и очебийно има блян в един миг да ни прати по допирателната. Пък Радев завира някаква ръждива отвертка:)) в ротора:)) Аз казуса го виждам, че той става все по-открито неприятелски към партиите (да, те му дават съществени основания), а може-би си фантазира, че в профил наподобява дистанциран, до момента в който прикрива някаква своя игра.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Зодия Прасе21 Ное 2022 14:27ч.
Координатната система е една и съща, само че е в разнообразни представяния - съгласно формата на главата в сферични или цилиндрични координати.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Киро21 Ное 2022 12:04ч.
позицията на Мунчо доста наподобява на тая на Сърбия и Унгария, само че България не е нито Сърбия, нито Унгария и извън наподобява доста зле - нито риба, нито рак. Никой не обича такива позиции.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати отдалеч21 Ное 2022 12:05ч.
Президентът в действителност е скаран с всички партии, те не го понасят и се чудя по какъв начин до момента не са се решили на импийчмънт. Мисля, че рано или късно ще пробват и това.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Карачибук21 Ное 2022 12:07ч.
Политици приказват за кохортите и меките си пишки! Те са толкоз откровени и цинични! 20 импулса на минута - единствено до Коледа и единствено вас!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Достоевски21 Ное 2022 12:09ч.
Тези кумум са непотребни, само че потребни за мините.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати По делата им ще ги познаете...21 Ное 2022 12:27ч.
Хвани единия, та удари другия...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Президент 42021 Ное 2022 12:29ч.
Чепиците ми – италиански, / панталоните – британски, / кохортата - амариканска, / а задника ми на три морета.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Сера в устата на Ристю21 Ное 2022 12:29ч.
и на всеки евроатлантически бройлер дал своя вот за Демократична България и тъпака Киро.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати nan21 Ное 2022 12:34ч.
двете Политическа партия ни затриват дефинитивно енергетиката, проДАй България армията. просто чудно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Бай Милор от село Парамун обществен антрополог21 Ное 2022 12:35ч.
Жужето Насе е излязло най-добре на фотото! Как единствено се е начумерило благото! Дори и стоте косъмчета на главицата му страховито са щръкнали. Голям сладур е водачът на разГрадската десница!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иван Димитров21 Ное 2022 12:49ч.
На 26ти тази Събота ще се организира " Общобългарски поход за мир и неутралитет " във всички огромни градове на васална България.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Копейкин21 Ное 2022 13:20ч.
Таман ще се преброите 100-те лумпена.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Haho21 Ное 2022 15:52ч.
Щото дебилите не могат да се преброят, тъй като името им е Легион’
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Живка Павлова21 Ное 2022 12:56ч.
Власт непременно е тяхната цел, а задачата оправдава средствата – тяхно верую. С това се изчерпва идеологията на политическия ни „ хайлайф “ и като цяло, и съответно на най-хлъзгавата му част, която е зад Радев. „ Възраждане “? А, щом хората ги харесват, няма да ги подлагам на критика. Демократична България пък ги ненавиждат, ще ги скастря, доста ясно. И ще ни изтърпят зимъска, пък нататък ще я мислим... Радев през днешния ден шумно се репчи за оръжията за Украйна, с цел да понижи, в случай че е допустимо, недоволството, че през вчерашния ден неговите хора подписаха желае в Хага.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Cicero21 Ное 2022 13:30ч.
Президентът Радев задава риторични въпроси. Най-голямо достижение на кохортата на Ристьо е било да се подреди под дувара на американското посолство и да чака да им подмятат нещо от вътрешната страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Живка Павлова21 Ное 2022 13:34ч.
Намерих видеото от срещата... правилно ли чуха ушите ми - Христо Иванов сподели, че въпреки всичко сме намерили няколко военни самолета за Украйна? Вчера не сподели ли министърът на защитата, че единствено някакъв вертолет непотребен сме имали и за него бил разгласен търг?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мери21 Ное 2022 14:14ч.
Самото прилагане на думата кохорта е " забавно ", има български думи за това разбиране....
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Поручик Ржевски21 Ное 2022 14:32ч.
Американска кохорта маскирана като съветска против някогашна руска кохорта маскирана като американска. Прекрасен куклен спектакъл, госпожо Мустафа!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Зодия Прасе21 Ное 2022 14:33ч.
Кохорти, билюци, шайки, глутници; американски, руски, евроатлантически, многоцвртни, умни и не чак до такава степен, мазни, лигави, гнусни. Де революционни комитети, де! " Вятър ечи ", " Тих бял Дунав ", " Къде си вярна ти народ лбовна " и така нататък
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Веска21 Ное 2022 14:33ч.
Надпреварват се да се потвърждават кой е поамериканофил! Та ние нали ви виждаме към този момент толкоз години какво направихте с България! Нали виждаме по какъв начин сте съгласни с всичко, което ви зцадължат " сътрудниците ", даже и преди те да са пръднали, вие към този момент сте се.......
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z21 Ное 2022 14:50ч.
Айде стига към този момент циркове! И кучетата се научиха, че румбата радеф е 100% психодесен - прислужник на бай шоршо! Тия шменти шапки да ги поставя вечер на деса, нас към този момент не ни вълнуват!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хамалин21 Ное 2022 15:03ч.
днесъ при волгин Стъки вукъ> Радев 2 минути се затрудни дъ гласувъ с машинътъ (волгин не помни дъ ооооопуниръ,чи рдев е пилотирал аероплан който е нъ свръхиликтроникъ,че компъ му е играчкъ и след гласуването Р. съобщи чи е тествал машинътъ > идиоти те вскиминутну пъпкуеът въ милътъ ни Родинъ
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Господи, та самия Елцин даде обещание пред американския когрес, че в никакъв случай повече в Русия няма да има социализъм и го аплодираха21 Ное 2022 15:26ч.
Никакъв късмет с такива простаци, фани единия удари другия!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати https://www.youtube.com/watch?v=uACsKQAxTXU21 Ное 2022 15:39ч.
Свобода и комунизъм са безусловно несъвместими, споделя Елцин! За каква руска школа приказваме!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Выступление Ельцина в конгрессе США в 1992 году21 Ное 2022 15:40ч.
В ю-тубе
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Елцин приключва с думите:21 Ное 2022 15:44ч.
Господи, благослови Америку!.................... Каква руска школа, та Елцин тъй като е негодник да овладее стопанската система на една страна и е по-лесно да я подари на чакалите извън. Това е човешка покруса!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri21 Ное 2022 15:52ч.
Тези на фотографията не се харесват и се ненавиждат - просто, тъй като доста си приличат/мое мнение/. Верни на ония евроатл. полезности, в които се кълнат от заран до вечер. Всички знаем пред вратите на кои посолства седят, чакат да ги одобри някой, който да им даде инструкции и освен това...Хора с особености...:)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кой по по най!21 Ное 2022 16:00ч.
Мерзки са! Синергия и наследник на комунистка от сой!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone21 Ное 2022 15:58ч.
Ся, не знам кво разбутвате Елцин? Кво общо има той със руски школи, комунизъм и така нататък Нали той ликвидира Съюз на съветските социалистически републики - заедно с Шушкевич, Кучма и още некъв. Нали той ликвидира Комунистическа партия на Съветския съюз - къв комунизъм? Нали Елцин стреля с танкове против постройката на Думата? Къв демократ? Нещата са по-простички - Съюз на съветските социалистически републики стартира да запада със гибелта на Сталин, тогава къде умишлено, къде от несвещена нелепост, започнаха да ерозират ком. идеология.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вярно, това и казвам21 Ное 2022 16:04ч.
Каква руска школа, тъкмо след гибелта на Сталин се стартира неспиралото противопставяне на сили, подкрепяни и предизвикани извън. Идеологията е в ръцете на кариеристи, социализмът като концепция е добър, само че няма хора да го осъществят. Затова ще слугуваме на демокрацията, която е човеконенавистна в корените си.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Та коя руска школа има поради Радев?21 Ное 2022 16:05ч.
Голяма каша е в главите им!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone21 Ное 2022 16:10ч.
Без идеология никоя страна не е прокопсала. Дали ще е идеология от комун. вид, дали вяра - се тая. Още преди 89-та, един съветски " идеолог " Игор Клямкин, обикаляше България и обясняваше на парт. актив, че активите би трябвало да се приватизират. И избуяха " руските ученици " - Дайнов, Майнов, И. Кръстев, Д. Кюранов, С. Паси - да не ги изброяваме. Вероятно тях има поради президентът.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone21 Ное 2022 16:13ч.
Жълтопаветните реститути са единствено електорат и нищо повече - хумусът, върху който избуяват тези бурени. Как ще ги изтръгнем и дали желаеме - не знам.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone21 Ное 2022 16:20ч.
Имахме в България един мъдрец, който персонално аз извънредно доста почитам - арх. Христо Генчев. Не знам жив ли е. В 2006-та или 2007-ма, разгласява в Сега един матрял. Между многото неща, които ни описа там, бяха и разсъжденията му за полит. хайлайф.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone21 Ное 2022 16:22ч.
Именно от него, от арх. Генчев, възприех термина " негативна селекция ". Не беше направил естествената стъпка да синтезира тезата, че капитализмът (индустриалния и банковия) не може да измудри нищо друго, също така - негативната селекция. Но ние във форума я направихме. Доста се дрънкахме, де. Беше забавно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Kramolin21 Ное 2022 16:10ч.
Радев, всичките от твоята кохорта сте книжни генерали. Завършил си американска военна академия пък твърдеше, че войната ще продължи два - три дни - или американците ти нямат доверие и не са те уведомили или не разбираш нищо от актуалният свят. Не забравяй, че най-големите ти военни достижения са свалянето на една твоя подчинена смугла бургазлийка.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мария...21 Ное 2022 16:19ч.
Г-н Радев и Демократична България, Вие българи ли сте?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Копейкин21 Ное 2022 16:44ч.
Само копейкин е българин, щото е съветски сътрудник по личните му думи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Радев в този момент се репчи,а за какво не наложи21 Ное 2022 16:52ч.
несъгласие и да избави останалото ни оръжие от Русия, а и хората щяха да го поддържат. А в този момент си измива ръцете,като Пилат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022195819 Ное 202254018 Ное 2022169524 Sep 20222848
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР