Следвайте Гласове в .Според белгийските медии нападателят е крещял Аллаху

...
Следвайте Гласове в .Според белгийските медии нападателят е крещял Аллаху
Коментари Харесай

Белгийски полицай намушкан до смърт в Брюксел при терористична атака

Следвайте " Гласове " в.
Според белгийските медии нападателят е крещял " Аллаху акбар " по време на нападението, оповестява Българска телеграфна агенция.

Полицейски чиновник е бил намушкан до гибел нощес в Скарбек, в северната част на Брюксел, а различен е бил ранен, оповестиха белгийски медии, представени от Ройтерс.
Двама белгийски правосъдни чиновници обявиха, че се допуска, че нападението е обвързвано с тероризъм, заяви Асошиейтед прес. Заподозреният е бил прострелян и откаран в болница.
Ерик Ван дер Сипт от федералната прокуратура съобщи пред АП, че след намушкването с нож обвиненият е бил ранен от други служители на реда.

Ван дер Сипт добави, че следователите подозират, че нападението е  с " терористичен подтекст ". Прокуратурата съобщи пред АП, че е поела случая, тъй като има " съмнение за терористична офанзива ". 
" Един от нашите патрули беше атакуван от мъж, въоръжен с нож'', обявиха от полицията, представени от вестник " Льо Соар ". След това двамата полицейски чиновници са повикали подкрепление. Полицай от различен патрул употребява огнестрелното си оръжие, с цел да обезврежда нападателя.
" Двамата ранени детективи и нападателят бяха откарани в болница'', допълниха от полицията. " Льо Соар " заяви, че единият от служителите на реда, който е бил намушкан с нож във врата, е умрял от раните си.
Според белгийските медии нападателят е крещял " Аллаху акбар " по време на нападението.
" Льо Соар "  съобщи, че нападателят е отправил по-рано през вчерашния ден закани към полицейско ръководство, преди да бъде отведен за психиатрична оценка.
" Нашите полицейски чиновници рискуват живота си всеки ден, с цел да подсигуряват сигурността на нашите жители. Днешната драма показва това още  веднъж ", написа в Туитър белгийският министър председател Александер де Кро.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
11 Ное 20222111 Ное 20226011 Ное 20223611 Ное 202234911 Ное 202231010 Ное 2022962КоментариПродължавайте да ги приемате11 Ное 2022 9:01ч.
тия арабски и негърски отпадъци до момента в който почнат мадово да изнасилват дамите и децата ви,както да унищожават органите на сигурността ви!Халал да ви са демократичните хрумвания!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Уке Цветко11 Ное 2022 9:28ч.
Браво, единствено по този начин!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати malart11 Ное 2022 9:31ч.
може да е бил екоактивист и да е викал - не на петрола
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022141910 Ное 2022282509 Ное 202257924 Sep 20222605
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР