Следвайте Гласове в Ще направя всичко възможно, за да има

...
Следвайте Гласове в Ще направя всичко възможно, за да има
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Призовавам да се говори за правителство преди да се раздадат мандатите

Следвайте " Гласове " в
Ще направя всичко допустимо, с цел да има постоянно държавно управление, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с актива на партията в исперихското село Малък Поровец. Срещата беше предавана във фейсбук профила на Борисов. Той прикани да се приказва за държавно управление преди връчването на мандатите.

Бойко Борисов беше в Малък Поровец след връщането си от конгреса на Християнсоциалния съюз на Германия. " Огромни възторженостти има партията от Християнсоциалния и Християндемократическия съюз. Всички в Европа със спотаен мирис чакат България да има държавно управление, да има визия, да има непоклатимост ", съобщи той.
Сега слушам приказки, че нямало да е с първия мандат - да е с втория, в случай че не е с втория, да е с третия, разяснява Борисов. Призовавам да се приказва за държавно управление преди да се раздадат мандатите. Няма по какъв начин на нас, в нашия мандат да ни бъде отказано да създадем държавно управление и по-късно да поддържаме други, сподели той. По думите му тези, които няма да ги поддържат, няма по какъв начин да чакат поддръжка. Изходът е преди президентът Радев да даде мандатите да се събере политическата класа и да се разберем ясно и почтено желаеме ли да има държавно управление или отиваме отново на избори - и едното е демократично, и другото, означи Бойко Борисов. 
Лидерът на ГЕРБ заяви, че още в понеделник ще бъде импортиран проектозакон, с цел да се върне с един лев цената на горивата. Ние сме измислили по какъв начин " Лукойл " да върне по лев от цената на горивата, разяснява той. 

Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР