Следвайте Гласове в .Руският заместник-министър на външните работи Александър Грушко

...
Следвайте Гласове в .Руският заместник-министър на външните работи Александър Грушко
Коментари Харесай

Грушко: Русия ще бъде разочарована, ако Сърбия ѝ наложи санкции

Следвайте " Гласове " в.
Руският заместник-министър на външните работи Александър Грушко съобщи, че Москва ще бъде разочарована, в случай че Сърбия ѝ наложи наказания и че е уверен, че всяко държавно управление, което се управлява от националните ползи, няма да извърши политическо харакири, като ѝ наложи наказания, оповестява вестник " Данас ". 

Бих бил неоткровен, в случай че кажа, че ще бъдем безразлични към това Сърбия да ни наложи наказания. Разбира се, ще бъдем разочаровани, сподели Грушко пред " Спутник " в отговор на изказване на публицист, че измежду обществеността в Сърбия се приказва, че даже Белград да вкара наказания, Русия би трябвало " да ни разбере, че нямаме различен избор “. 
По думите му, " когато Западът вкарва наказания против нас, те в действителност вкарват наказания против себе си ".
Всички знаят за тъжното положение на нещата в енергетиката, даже в областта на продоволствената сигурност. Това е точно резултатът от глобите, които утежниха така и така сериозната обстановка вследствие на пандемията, сподели Грушко, представен от вестник " Данас ". 

" Сега Западът страда от това. Затова присъединението към глобите, споделям теоретично, е въвеждане на наказания против себе си. Ние изхождаме от обстоятелството, че всяко държавно управление, което се управлява от националните ползи и не се поддава на напън, няма да извърши сходно политическо харакири “, сподели Грушко пред " Спутник " в края на визитата си в Белград. 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР