Следвайте Гласове в Русия публикува проект за резолюция на Съвета

...
Следвайте Гласове в Русия публикува проект за резолюция на Съвета
Коментари Харесай

Русия предлага комисия на Съвета за сигурност на ООН да проучи биолабораториите на САЩ в Украйна

Следвайте " Гласове " в
Русия разгласява план за резолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, която планува основаването на комисия за следствие на активността на биологичните лаборатории на Съединени американски щати в Украйна.

Проектодокументът, получен от ТАСС, би трябвало да бъде прегледан по време на сесията на Съвета за сигурност на 27 октомври.
В него се споделя, че Съветът за сигурност на Организация на обединените нации би трябвало " да сътвори комисия, състояща се от всички членове на Съвета за сигурност, която да проверява изказванията против Съединени американски щати и Украйна, съдържащи се в жалбата на Руската федерация по отношение на спазването на отговорностите по Конвенцията за биологичните оръжия в подтекста на активността на биологичните лаборатории на територията на Украйна, както и да показа на Съвета отчет по въпроса, съдържащ рекомендации, до 30 ноември 2022 година и да осведоми страните - страни по Конвенцията, на нейната Девета конференция за обзор, която ще се организира в Женева от 28 ноември до 16 декември 2022 година, за резултатите от следствието. ".

Източник: ТАСС

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР