Следвайте Гласове в .Правителство без ГЕРБ очевидно няма как да

...
Следвайте Гласове в .Правителство без ГЕРБ очевидно няма как да
Коментари Харесай

Деница Сачева: Правителство без ГЕРБ очевидно няма как да се случи

Следвайте " Гласове " в.
Правителство без ГЕРБ явно няма по какъв начин да се случи. Това съобщи в депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева. По думите ѝь няма по какъв начин партията да е в изолираност и да е първа политическа мощ след изборите.

Според Сачева по-скоро може да се приказва, че " Продължаваме Промяната " са в изолираност, защото нито една политическа мощ не се е отзовала на поканата им за диалог в Народното събрание.
Сачева прикани депутатите да се концентрират върху значимите задания в Народното събрание. Искаме Народно събрание да работи, с цел да бъдат решавани проблемите на хората. Добре е, че се получи този избор на ръководител, с цел да продължи Народното събрание да работи, сподели Сачева.
Тя прикани да не се бърза с предопределяне на бъдещите решения преди те да са се случили. Определи държавно управление на малцинството на ГЕРБ-СДС като краен вид.

Сачева съобщи, че сега най-съществен е разговорът, а тези, които не желаят да приказват за битка с корупцията са " Продължаваме Промяната ".
От ГЕРБ-СДС през днешния ден ще внесат антикризисни ограничения за гласоподаване в Народното събрание. Те са свързани с енергетика и Плана за възобновяване и резистентност - отплата на бизнеса до края на 2023 година, либерализацията за битовите консуматори на електрическа енергия да бъде не по-рано от 1 януари 2022 година
Източник: Българска национална телевизия
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР