Следвайте Гласове в Корабът на благотворителна организация Оушън вайкинг, превозващ

...
Следвайте Гласове в Корабът на благотворителна организация Оушън вайкинг, превозващ
Коментари Харесай

Върнат от Италия кораб с мигранти акостира във Франция

Следвайте " Гласове " в
Корабът на благотворителна организация " Оушън вайкинг ", пренасящ над 200 мигранти, избавени в Средиземно море, хвърли котва в Тулон, Южна Франция, откакто Италия отхвърли да го допусне до пристанищата си, заяви френската телевизия БФМ, представена от Ройтерс.

Вчера френското държавно управление се съгласи да одобри плавателния съд, само че преди този момент разкритикува остро Рим и разгласи, че замразява проектите си да одобри 3000 мигранти, пристигнали в Италия. 
Днес чиновник от най-близкото политическо обграждане на новия министър председател на Италия Джорджа Мелони предизвести Франция да не изостря двустранния спор за мигрантите посредством ограничение на достъпа на Рим до европейските средства за възобновяване от пандемията. " Надявам се Франция да не прибягва към никакви дейности, засягащи европейските средства за следпандемично възобновяване ", сподели през днешния ден пред всекидневника " Кориере каузи сера " Джованбатиста Фацолари, сенатор и заместник-държавен секретар, отговарящ за осъществяването на управническата стратегия на държавното управление. Той добави, че сходни дейности ще се отразят " доста съществено " на двустранните връзки.
Предвижда се Италия да получи към 200 милиарда евро от Плана за възобновяване и резистентност и на процедура е най-големият бенефициент по този механизъм на Европейски Съюз, основан за превъзмогване на негативните стопански последици от пандемията.

Италия упорства да се отнасят с почитание към нея, добави Фацолари, откакто през вчерашния ден френският вътрешен министър Жералд Дарманен сподели, че разногласието за мигрантите сред Париж и Рим " ще има извънредно съществени последствия за двустранните връзки ". Френският министър съобщи това в коментар на отхвърли на Италия да одобри кораба " Оушън вайкинг ", който Франция след това се съгласи да влезе в пристанището на Тулон. Дармарен дефинира държанието на Рим като " неприемливо " и " безконтролно ".
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
11 Ное 20225111 Ное 202277811 Ное 202238411 Ное 2022156011 Ное 202214211 Ное 202281КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022142219 Окт 202275509 Ное 202261224 Sep 20222608
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР