Следвайте Гласове в До 30% от германските граждани с различни

...
Следвайте Гласове в До 30% от германските граждани с различни
Коментари Харесай

Шолц: До 30% от германците не са съгласни със санкциите и доставките на оръжия за Киев

Следвайте " Гласове " в
До 30% от немските жители с разнообразни политически възгледи не са съгласни със санкционната политика на немското държавно управление и доставката на оръжия за Киев. Това изказване направи канцлерът Олаф Шолц в изявление, оповестено през днешния ден във вестник " ", оповестява ТАСС.

„ По време на диалози с жители ми направи усещане, че от 20 до 30% не са съгласни нито със санкционната политика, нито с доставките на оръжия. Сред тях има гласоподаватели с почти всички политически възгледи – на ХДС/ХСС, на Свободната демократическа партия, на „ Зелените “, както и на Социалдемократическата партия на Германия “, сподели Шолц. В същото време той увери, че немското държавно управление ще продължи да оказва помощ, в това число военна, на Украйна.
Германският канцлер не счита, че събитията в Украйна могат да доведат до трета международна война, само че счита, че е належащо да се заобикалят неразумни стъпки, които могат да доведат до директен спор сред Русия и НАТО.  " В такава рискова обстановка всяка неразумна стъпка е неприемлива. Не би трябвало да има директен спор сред Русия и НАТО ", предизвести Шолц. „ Тук споделям същото мнение с Джо Байдън, който считам за извънреден президент и който схваща доста в този свят и има лично твърдо мнение “, сподели ръководителят на немското държавно управление.
Отговаряйки на един от въпросите в интервюто, Шолц сподели, че не има намерение да разкрива наличието на договарянията с руския президент Владимир Путин.

 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР