Следвайте Гласове в БСП да преосмисли позициите си срещу Истанбулската

...
Следвайте Гласове в БСП да преосмисли позициите си срещу Истанбулската
Коментари Харесай

Натиск срещу Нинова за Истанбулската конвенция - вече не е вице на Социнтерна

Следвайте " Гласове " в
Българска социалистическа партия да премисли позициите си против Истанбулската спогодба. Такъв мощен външен напън се оказва върху лидерката Корнелия Нинова в последните седмици, разкриха от " Позитано " 20.

Новият ръководител на ПЕС Стефан Льовен е изпратил писмо във връзка отхвърли на българските социалисти да признаят Истанбулската спогодба, в което припомня, че другите партии в политическото семейство на левицата слагат въпрос за това Българска социалистическа партия изповядва ли общите полезности и приканват да се подхващат дейности против нея.
Скандал по тематиката се развихрил на конгреса на социалистическия интернационал в Мадрид преди дни, разкриха осведомени. Нинова беше вицепрезидент един мандат и кандидатурата й беше издигната още веднъж. Отлично осведомени потвърдиха, че върху нея е извършен напън да се отдръпна. След като отказала, без никаква процедура тя е заличена в листата на претендентите и въобще името й не е било подложено на гласоподаване.
Причината е писмо на представителка на организацията на дамите в социнтерна. В него се обяснава, че националното законодателство на България, което не разрешава ратификацията на Истанбулската спогодба, би трябвало да бъде преодоляно и не може да бъде опрощение да се пренебрегват интернационалните правила. А Нинова не е подобаваща за вицепрезидент, тъй като е съперник на конвенцията.

Заради опълчването на Българска социалистическа партия и персонално на Нинова ратификацията на Истанбулската спогодба не мина в Народното събрание. Тогава делегация на ПЕС дойде в България в опит да накара " Позитано " 20 да отстъпи, само че тя не го направи.
" Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия, ще пазя мнението на хора, които са ме подкрепили, а то е срещу Истанбулската спогодба. Българската конституция пази другите хора, само че ратификация на Истанбулската спогодба в България е акт неосъществим. Докато съм ръководител ще не отстъпвам тази позиция с всички опасности и отговорности ", е заявяваната позиция на Нинова.
Конституционният съд предходната година излезе с решение, според което пол би трябвало да се схваща единствено в неговия биологичен смисъл. 
" Поздравявам Конституционния съд. Откакто се занимавам с политика, най-големият напън от вътрешната страна и извън ми е оказван по тази тематика - Истанбулска спогодба и налагане на джендър идеология. И до през днешния ден слушам обвинявания, че Българска социалистическа партия не е лява партия, щом не ги признава. Че съм трансформирала характера на партията от лява в консервативна. Бях заклеймявана и оприличавана на Виктор Орбан, когато преди години приканих: “Пазете децата и фамилията. ” Знам, че това няма да ми бъде простено, само че си е заслужавало цялото изпитание. " Това написа тогава Нинова във фейсбук.
 
07 Дек 202220806 Дек 2022340906 Дек 2022127605 Дек 2022143704 Дек 2022290904 Дек 20222089КоментариОтвратен07 Дек 2022 9:12ч.
То пък един Социнтерн... Социалдемокрацията от дълго време се е трансформирала в придатък на новите мощни на деня. Предателската и съглашателската й роля е отблъскваща.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Така е в България, само че не и по Света07 Дек 2022 12:49ч.
Седалището на Социнтерна е в Лондон. В Англия лейбър партията - работническата партия, е показана във всички държавни органи на ръководство. Социалисти ръководят в доста страни по Света. В една страна от Европейски Съюз, в конституцията й, е казано, че е социалистическа страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ха-ха!07 Дек 2022 15:18ч.
Още една овца на 07 Дек 2022 12:49ч.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати До 07 Дек 2022 12:49ч07 Дек 2022 15:32ч.
Защо не си ебеш майката, жалко необразовано копеле.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати 12307 Дек 2022 9:37ч.
Нинова е заслужен политик!!!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Haho07 Дек 2022 9:48ч.
ПЕС-джендъри.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати!!!07 Дек 2022 9:52ч.
Нинова,респект!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Първа07 Дек 2022 10:02ч.
Много неща не утвърждавам у Нинова, само че тази позиция против Истамбулската спогодба признавам е почтена и заслужава да бъде високо оценена! Позицията на Социнтерна... още веднъж потвърждава в какво се трансформира Европа - в ЕССР. Още по-изродена, още повече в концлагер.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Точно и вярно07 Дек 2022 15:00ч.
При това освен във втори Съюз на съветските социалистически републики, само че и напълно троцкистки подобен. ПЕС от дълго време са се трансформирали в централа на така наречен " хайверена " левица, която няма нищо общо с лявото, а се е трансформирала в лоялен прислужник на глобализма. Преди време беше Коминтерна и интернационализма на комунистическите и работен партии, приели марксистко-ленинската идеология. Днес на тяхно място е глобализма, само че налаган от международния финансов капитал. За какво " ляво " въобще става въпрос в ПЕС?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Явор Дачков07 Дек 2022 10:09ч.
Тия дни предизвести, че ни чака жесток джендърмерийски напън от Брюксел. Понеже сичката брюкселска Мара благодарение на тукашните си измекярски Мари към този момент втаса, единствено едната Стамбулска фетва, от която Стамбул се отхвърли, остана несресана.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нинова, не отстъпвай на тия тоталитарни слагачи!07 Дек 2022 10:12ч.
Ако бяха Баце или Радев (за Кирето въобще дори не говорим), до момента да са приели с подготвеност както са се разбрали началниците.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хскдк07 Дек 2022 10:43ч.
България е твърдо против лъгъбътизма на извращениянията на сащ! Който желае конвенции - да отпътува да живее при противоположни!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати malart07 Дек 2022 10:44ч.
Ляво към този момент не значи поддръжка за трудещите се, а налагане на лгбт. Къде е Дядото да види
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мери07 Дек 2022 10:52ч.
Дали номерът са " набитата " преди години " артистка " не е крачка към следващата дивотия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мария...07 Дек 2022 11:29ч.
Точно това е
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян07 Дек 2022 11:44ч.
по всичко проличава, че е тъкмо това. през вчерашния ден четох някъде, че такива " набити " взели да никнат като гъби след дъжд на територията. види се, някой " по-така " дърпа конците на куклите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хубаво би било да ги понабият в действителност, та да има защо да се оплакват07 Дек 2022 11:53ч.
Тия са най-долните части
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z07 Дек 2022 11:00ч.
Много ме е гняв на тая жена, в случай че не беше пристанала на козяк, в този момент щеше да е номер едно... пача!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z07 Дек 2022 11:02ч.
Радев и беше натресен от козяк, тъкмо тъй като беше политикът с най-голям рейтинг. После и трапосаха и олигофрените от Политическа партия, тя пък се сдвои с Демократична България против козяшкия прислужник радеф, а след това заедно и забиха ножа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z07 Дек 2022 11:06ч.
Румбата ръководи в този момент, с цел да вкара всички непопулярни ограничения, точно тъй като има висок рейтинг, те си споделиха, че това ни е казуса. След като вкарат еврото, повече няма да можем да наритваме конвенцията или имунизацията. Радев е най-долнопробната персона поставяна на поста " Президент " на България!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съгласен!07 Дек 2022 15:21ч.
Румбата е доста отговорен, само че дали го осъзнава? А Станишев няма да миряса. Имам възприятието, че му подредиха да отсъпи стола си на Льовен с цел да се освободи за битка против Нинова... Повдига ми се към този момент от тази псевдо " приемливост " и " инклузивност ", добре че съм наясно, че в основата на всичко е планът за депопулация...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати зеленски Олеся07 Дек 2022 11:09ч.
и к “во излиза? Че и при комунист-социалистите има педерунгели и лезбоси.Ега ти извратеняшката кохорта в тоз Коминтерн
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Абе, на Кадиров07 Дек 2022 11:13ч.
Козоебите под кой параграф на Истанбулската попадат? Едни млади бойци от Днр питат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Те в този момент са укроеби07 Дек 2022 11:56ч.
Можем да ги цаним за жълтопаветоеби. Там има едни квартали за почистване от потомци на фашисти.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Живка Павлова07 Дек 2022 13:12ч.
Питащият пита, с цел да знае. Като новият козар, който питал сътрудниците какво вършат като им се при--е. Те му споделили, избираме си една коза и готово. Послушал ги той, избрал си коза, завел я в храстите, връща се удовлетворен, а те се превиват от смях. Защо ми се смеете, нали и вие по този начин вършиме, обидил се новият. Да де, рекли козарите, но ти си избра най-проскубаната ку--а.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri07 Дек 2022 12:09ч.
Не одобрявам К. Нинова, само че в тази ситуация тя заслужава приветствие. Защо ли С.С. стартира да се връща по-често в България-той е последовател на Ист. спогодба?Този Социнтернационал от ден на ден придобива чертите на агитатор на либерализма и обвързваните с него " полезности ". Как " демократично " са я изхвърлили, поради несъгласието и...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Виктор07 Дек 2022 12:15ч.
Признавам Корни за настойничка на българското семейство и воин на работническата класа. Човек би трябвало да прави оценка битката по достолепие, тъй като натиска е доста противен и лицемерен!!! Искат да прокарват болната и човеконенавистна идеология и у нас, вършат го доста непохватно и нескопосано, като некадърната актриса Диди( НАТФИЗ са незаконни бездарници и приготвят цялостни некадърници)... Така че, да е жива и здрава Корни, като не е във властта да се изкушава, прави положителни неща за елементарните хора, което е хубаво!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати аз щях да се веселя повече, ако07 Дек 2022 15:25ч.
беше подкрепила и референдум против еврото, само че тя отхвърли. 21 гласа им липсваха... Европейка...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Председателят на ПЕС Стефан Льовен07 Дек 2022 12:37ч.
да кастрира себе си и родата си. Послед да праща писма с апели.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати няма да ни оставят на мира07 Дек 2022 12:50ч.
(Не)човешките психари постоянно съумяват, все ще намерят хитрост да ни набутат ИС. После джендърдемонията никой няма да може да я спре.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати песимист07 Дек 2022 13:08ч.
Не съм склонен с доста от позициите на Нинова, само че отводът й от Истанбулската спогодба поздравявам най-горещо. Колкото до Интернационала, дано единствено припомня, че някогашна Югославия, както и простотиите на Българска комунистическа партия през 40-те години на предишния век в Македония, са с неговото директното присъединяване и напън!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ПЕС=КУЧЕ НА КАПИТАЛА и съкращение07 Дек 2022 15:13ч.
на ПЕ-де-раС. На СерГей му беше хубаво там (да си чеше хемороидите), само че не щеш ли се изнамери различен - по-по-най от него. В ЕвроГейския съюз по този начин наречените " леви " са левите педали на колелото, а по този начин наречените " десни " са десните педали на същото колело на дявола. Какво желаят от кака им Корнела? - Да седне на седалката на това колело - на " Изтанбулската спогодба " за Содом и Гомор в Европа и по целия свят.Мястото на Българска социалистическа партия не би следвало да бъде в ПЕС=КУЧЕ НА КАПИТАЛА, съкращението на ПЕ-де-раС, в случай че в действителност е социалистическа партия, а не катранник в колата на капитала, както Димитър Благоев дефинира социалдемокрацията (широките социалисти с необятните задници) в своето фамозно съчинение " Що е социализъм и има ли той почва у нас? "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ПЕС=КУЧЕ НА КАПИТАЛА и съкращение07 Дек 2022 15:15ч.
на ПЕ-де-раС. На СерГей му беше хубаво там (да си чеше хемороидите), само че не щеш ли се изнамери различен - по-по-най от него. В ЕвроГейския съюз по този начин наречените " леви " са левите педали на колелото, а по този начин наречените " десни " са десните педали на същото колело на дявола. Какво желаят от кака им Корнела? - Да седне на седалката на това колело - на " Истанбулската спогодба " за Содом и Гомор в Европа и по целия свят.Мястото на Българска социалистическа партия не би следвало да бъде в ПЕС=КУЧЕ НА КАПИТАЛА, съкращението на ПЕ-де-раС, в случай че в действителност е социалистическа партия, а не катранник в колата на капитала, както Димитър Благоев дефинира социалдемокрацията (широките социалисти с необятните задници) в своето фамозно съчинение " Що е социализъм и има ли той почва у нас? "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Маги07 Дек 2022 15:35ч.
Безпартийна съм, само че поддържам Нинова и я приветствам за нейната борбеност и неизменност при отбраната на нашите национални ползи! Да е жива и здрава и все по този начин борбена. Имаме шанс с подобен политик, който извършва обещаното!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022101819 Ное 2022122905 Дек 202280524 Sep 20223232
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР