Следвайки примера на няколко други държави, британското правителство обяви, че

...
Следвайки примера на няколко други държави, британското правителство обяви, че
Коментари Харесай

Великобритания въвежда задължителна ваксинация за работещите в здравеопазването

Следвайки образеца на няколко други страни, английското държавно управление разгласи, че от април чиновниците в системата на публичното опазване на здравето в Англия ще би трябвало против Covid-19.

" След консултация стигнах до извода, че всички, които работят за Националната здравна работа, би трябвало да бъдат имунизирани ", съобщи здравният министър Саджид Джавид, представен от. Изключение ще се прави за тези, които не са в контакт с пациенти или не могат да се имунизират по здравословни аргументи, добави той. Проявяващите отвращение да се имунизират би трябвало да бъдат уверени, означи министърът. Той уточни, че 90 на 100 от работещите в опазването на здравето са получили най-малко две дози.
 Съд в Съединени американски щати спря решението за наложителна имунизация против ковид за бизнеса Съд в Съединени американски щати спря решението за наложителна имунизация против ковид за бизнеса
Апелативният съд на пети окръг в Съединени американски щати е постановил да спре действието на правилото за наложителна имунизация против COVID-19 на чиновник...

Работещите в старческите домове в Англия към този момент получиха краен период да бъдат напълно имунизирани против ковид, който изтича в четвъртък. Болногледачите на Националната здравна система няма да бъдат задължени да се имунизират преди зимата, която съгласно държавното управление се обрисува сложна. Англия е една от страните с максимален брой жертви на ковид в Европа.

От началото на пандемията вирусът е лишил живота на близо 142 000 души, напомня Агенция Франс Прес. Броят на умрелите в границите на 28 дни след изработен позитивен тест за Covid-19 е 262 през днешния ден, внезапен скок по отношение на 57 предходния ден, демонстрират формалните данни, представени от Ройтерс. Броят на новите случаи за деня е 33 117, също покачване по отношение на през вчерашния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР