Следващото заседание от съдебната битка между емира на Дубай Мохамед

...
Следващото заседание от съдебната битка между емира на Дубай Мохамед
Коментари Харесай

Съдебната битка между емира на Дубай и принцеса Хая продължава през ноември

Следващото съвещание от правосъдната борба сред емира на Дубай Мохамед бин Рашид ал Мактум и една от съпругите му - принцеса Хая - в Лондон беше планувано за 11 ноември. Решението беше взето през вчерашния ден след двудневно авансово съвещание пред лондонския Висш съд, на което страните изложиха претенциите си, съобщи Франс прес.

Във вторник 45-годишната принцеса Хая изиска мярка за отбрана от насилствен брак във връзка с едно от двете й деца с емира. Дъщерята на починалия йордански крал Хюсеин изиска също мярка за отбрана от издевателства, както и настойничество върху децата - момиче на 11 години и момче на 7 .

Емирът, който не участва в съда и беше представляван от юристите си, изиска децата му да бъдат върнати в Дубай .

На съвещанието бяха позволени само представители на английски медии. От 2004 година принцеса Хая е шестата брачна половинка на 70-годишният държател на Дубай.

След частно съвещание, състояло се по-рано през юли, принцесата и емирът разпространиха официално съобщение , в което потвърдиха, че са страни в правосъдна процедура, обвързвана с децата им. " Тези процедури засягат благоденствието на двете деца от брака им, а не се отнасят до въпроси, свързани с бракоразвод или финанси ", се показва в официалното съобщение.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР