Следващото заседание на временната комисия за разследване на сделката за

...
Следващото заседание на временната комисия за разследване на сделката за
Коментари Харесай

Политически спор: Гинка Върбакова на лов за вещици и ужасната рационалност на БСП

Следващото съвещание на краткотрайната комисия за следствие на договорката за ЧЕЗ ще бъде по-успешно. Вчера установихме единствено правила на работа. От ГЕРБ се съгласихме на тази комисия освен поради нашия принцип, само че и заради изразения принцип от страна на Българска социалистическа партия. Щом Българска социалистическа партия имат някаква информация, дано да я изяснят. Нека Българска социалистическа партия водят събитията и да дават отговор на хората, при тях рационалността е ужасна. Това съобщи Валентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет... към профила, депутат от ГЕРБ в утринния блок на Българска национална телевизия.

Припомняме, че краткотрайната комисия бе основана, с цел да обясни проблема към договорката за ЧЕЗ.

"ЧЕЗ е една спекулация развила се в страната на тарикатите. Всеки ден излизат нови неща за договорката. Комисията би трябвало да гледа голям брой неща. В момента пътища водят към Министерски съвет. По тезата на ГЕРБ, България би трябвало да стане и да си тръгне от договорката ", сподели Атанас Костадинов, народен представител от Българска социалистическа партия.

"Не мисля че би трябвало да вършим лов на вещици на Гинка Върбакова. Има огромен публичен интерес. Трябва да наредим на службите да работят с чешкото сдружение и служби, с цел да се види те дали имат информация ", добави Александър Сабанов от Вътрешна македонска революционна организация.

"Разговорът за ЧЕЗ би трябвало да е все по действителен. Какво в случай че Върбакова придобие ЧЕЗ, какво ще се случи. Няма държавно управление, което да наложи правила на „ Инерком “. Питаме дали ЧЕЗ няма да изпадне в колапс. Българска социалистическа партия обявиха, че краткотрайната комисия за следствие на договорката за ЧЕЗ е безсмислена за тях. КЕВР има задоволително пълномощия, с цел да следи работата на ЧЕЗ ", приключи Пламен Христов, народен представител от Воля.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР