Следващото поколение на умните часовници на Apple ще имат възможност

...
Следващото поколение на умните часовници на Apple ще имат възможност
Коментари Харесай

Apple готви голяма промяна за Watch с надежда за повече продажби

Следващото потомство на умните часовници на Apple ще имат опция да се свързват непосредствено с мрежите на мобилните оператори, като по този начин компанията цели да понижи зависимостта на устройството от iPhone, написа Bloomberg, базирайки се на свои източници.

Новото потомство Watch ще бъде показано най-вероятно през септември, дружно с новите модели iPhone.

В момента притежателите на умната джаджа би трябвало да свържат устройството със своя мобилен телефон, с цел да стриймват музика, да употребяват GPS навигацията и да изпращат известия. Следващите модели на Apple Watch обаче ще бъдат с LTE съгласуваност и ще могат да правят всички тези задания, даже и да оставите своя iPhone у дома.

Доставчик на новите чипове ще бъде Intel.

Watch дава отговор за относително дребна част от приходите на колоса от Купертино, само че Тим Кук съобщи по-рано, че въпреки всичко е най-добре продаващият се интелигентен часовник. През третото тримесечие продажбите са скочили с 50%.

Възможността за по-голяма автономия на джаджата може да усили продажбите, а съгласно дългогодишния анализатор Джийн Мънстър, съосновател на Loup Ventures, новата функционалност " ще промени играта ". Неговото терзание обаче е обвързвано с живота на батерията на устройството.

Според източници на Bloomberg точно това е попречило на Apple да прибавят функционалността още през предходната година, когато Watch се снабди със собствен GPS чип.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР